Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 1 hour ago, Midgeta said: 3orge jedini veruje u Djovaka kako stvari stoje Ja verujem u onu o zecu, šumi i ražnju. Imam i druge razloge zašto mislim da Novak nije lagani doručak poput Muse i Cicija, ali neka ostane to za četvrtak recimo. 1
peralozac Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 U ala će da bude meččina, jedva čekam. Kakva je situacija za prvo mesto, jel dosta pobeda ili mora i overa u finalu?
sasha Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Niko još uvek ne može biti favorit protiv Novaka pa ni malac Španac koji je stvarno odličan, pogotovo na tri dobijena seta ne može biti autsajder Nolo. Da izgubi Nolo i ne bude neko veliko iznenađenje da ali autsajder jok. Možda u budućnosti, zavisi kada odluči da se penzioniše. Ali mu svakako takva uloga odgovara trenutno 1
Serena Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 2 hours ago, peralozac said: Kakva je situacija za prvo mesto, jel dosta pobeda ili mora i overa u finalu? Mora titula. Za sad je drugi. "Igra vrhunski tenis. Zreo tenis, zrelo ponašanje. Bodri se. Svaka čast njegovom timu na svemu što su postigli. Igrač koga treba pobediti ovde. Broj jedan favorit. Polufinale GS je nešto što je veliki događaj. Veliki meč. Nema toliko iskustva. Koliko će to meni pomoći, videćemo. Biću spreman na borbu i biću spreman za možda i najduži meč na turniru", rekao je Đoković. 1 1
renne Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 6 hours ago, Redoran said: Ja verujem u onu o zecu, šumi i ražnju. Imam i druge razloge zašto mislim da Novak nije lagani doručak poput Muse i Cicija, ali neka ostane to za četvrtak recimo. petak
Arkadija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Što ne volim ove mečeve koji spadaju u kategoriju "finale pre finala". Hipotetički scenario: Novax na iskustvo i suvu genijalnost dobije Karlitosa u 5 titanskih setova i onda u finalu naleti na Runea koji se bukvalno prošetao kroz žreb, nije se ni zaduvao u polufinalu protiv Zvereva i onda Novak odigra najlošiji meč na turniru i izgubi lagano 3:0. 1
Midžeta Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 8 hours ago, Redoran said: Imam i druge razloge zašto mislim da Novak nije lagani doručak poput Muse i Cicija, ali neka ostane to za četvrtak recimo. Ma daleko je Djovak od laganog dorucka, nikad on to i nece biti, ali Alkaraz stvarno deluje level iznad svih na RG, sto ne znaci da ga Novak nece da ga dobije na iskustvo.
Michael Krueger Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 10 hours ago, Arthur Kirkland said: Trenutno 2.95 Prilično je potcenjen Nolo. Ovakva kvota je retko kad bila i protiv Nadala u prajmu... 1
Ros Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 2 hours ago, Arkadija said: Što ne volim ove mečeve koji spadaju u kategoriju "finale pre finala". Hipotetički scenario: Novax na iskustvo i suvu genijalnost dobije Karlitosa u 5 titanskih setova i onda u finalu naleti na Runea koji se bukvalno prošetao kroz žreb, nije se ni zaduvao u polufinalu protiv Zvereva i onda Novak odigra najlošiji meč na turniru i izgubi lagano 3:0. ne bih rekao da se rune bas prosetao. a mozda ni ne prodje ruuda 2
Serena Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Protiv Cerundola se bas namucuo, imam utisak i da ga je levo koleno zezalo. Ko zna ko ce tu proci u finale.
April Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 3 hours ago, Midgeta said: Ma daleko je Djovak od laganog dorucka, nikad on to i nece biti, ali Alkaraz stvarno deluje level iznad svih na RG, sto ne znaci da ga Novak nece da ga dobije na iskustvo. Alkatraz je veliki favorit, ali ja onako nadrkanog Novaka ne bih voleo da sretnem ni na ulici, a kamoli na partiji tenisa #sadcudavamjebemmater ili što bi Čegović rekao 'Najgori sam kad se smijem' 3
Greek Freak Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Ruud je po kladionicama blagi favorit protiv Runea.
W.F.C. Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Moze tu i Zverev do finala, svejedno taj deo zreba je ipak manje vazan, o tom potom.
Jean-Luc Picard Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Dobiće ga Đoković. Na iskustvo. Nije isto igrati pedeseto polufinale slema ili drugo. 1
Recommended Posts