Jump to content

Roland Garros 2(f)0(r)23

Featured Replies

ne verujem da će Novak biti ponižen, to nikako 

zajeban je Novak, kada nije favorit, tek tada je opasan

1 minute ago, Midgeta said:

3orge jedini veruje u Djovaka kako stvari stoje

rekla bih @Serena pre svih

dobro @Midgeta, kada će tebe proći ludilo sa tim avatarom :D

Edited by dùda

Just now, dùda said:

rekla bih @Serena pre svih

Dobro @Serena uvek veruje, zabrinula bi se za nju da ne veruje :D

2 hours ago, Arkadija said:

Cici ovde nema šta da traži. A ni Novak. Ovaj dečko je zver, on ovako može da igra do sutra i da se ne zaduva.

Nasuprot, to mu je jedna od retkih ociglednijih mana, uz ne bas impozantan servis. Pada sa snagom kako mec odmice.

23 minutes ago, Midgeta said:

3orge jedini veruje u Djovaka kako stvari stoje

Ja sam u Vlade Djurovic fazonu, manjim delom jer je Karlitos realno gledano cist favorit u petak, a vise zbog toga sto sam rodjeni baksuz za kladionicu i imam nekih prica na tu temu koje bi mi ljudi komotno slali na " Nije se desilo " rubriku pa da privucem Novaku dobru karmu ne verovanjem u njega :D

Edited by Arthur Kirkland

8 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Ja sam u Vlade Djurovic fazonu, manjim delom jer je Karlitos realno gledano cist favorit u petak, a vise zbog toga sto sam rodjeni baksuz za kladionicu i imam nekih prica na tu temu koju bi mi ljudi komotno slali na " Nije se desilo " rubriku pa da privucem Novaku dobru karmu ne verovanjem u njega :D

Ako mislis da ce to da pomogne keep it up sto bi rekli :D

7 minutes ago, Midgeta said:

Dobro @Serena uvek veruje, zabrinula bi se za nju da ne veruje :D

Ne verujem bas uvek...

Mali nema kefalo da uzme Novaku 3 seta (celo visoko 2cm :rolleyes:)

Jedino ako mu sunce i vetar pomognu. 

Djovak treba samo dobro da servira, i bice "Marosanski scenario":

4 minutes ago, JohnnyD said:

Djovak treba samo dobro da servira, i bice "Marosanski scenario":

I riternira :thumbsup:

Edited by Serena

15 minutes ago, Serena said:

I riternira :thumbsup:

Ako izgubi od Spanca ja se odjavljujem sa foruma :)

Tjah... nema Alkaraz neki servis da ce to da bude kljucan faktor. Novak je jednostavno bolji serviser, i to mora da iskoristi kao oruzje, bez obzira sto je sljaka.

nas covek je gospodin covek.

la costa odelo i pobeda na vimbledonu je pravi recept da skine onu 'ciganiju' sa svoje familije. posle jagode i pjenusavac i , hvala zdravo. ovo prljavo blato je za omladinu. sta god da uradi u tom gradu nemorala (:))  neka iskoristi za dizanje forme. celo to drustvo, sto mu dahce za vratom, je travu videlo najvise u obliku pasnjaka.

p.s.

sve je ovo zajebavanje i nema cilj da uvredi ili ponizi nikoga, cije ime se ni ne pominje.

W23!

• Popular Post

Alcaraz, nisko celo, sumnjiva inteligencija vs Djokovic, dinarski nadljudski zglobovi, olicenje Nikole Tesle. bice to jedna neravnopravna borba

3 minutes ago, 3opge said:

Alcaraz, nisko celo, sumnjiva inteligencija