duda Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 ne verujem da će Novak biti ponižen, to nikako zajeban je Novak, kada nije favorit, tek tada je opasan 1
duda Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) 1 minute ago, Midgeta said: 3orge jedini veruje u Djovaka kako stvari stoje rekla bih @Serena pre svih dobro @Midgeta, kada će tebe proći ludilo sa tim avatarom Edited June 6, 2023 by dùda 3
Midžeta Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Just now, dùda said: rekla bih @Serena pre svih Dobro @Serena uvek veruje, zabrinula bi se za nju da ne veruje 2
JohnnyD Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 2 hours ago, Arkadija said: Cici ovde nema šta da traži. A ni Novak. Ovaj dečko je zver, on ovako može da igra do sutra i da se ne zaduva. Nasuprot, to mu je jedna od retkih ociglednijih mana, uz ne bas impozantan servis. Pada sa snagom kako mec odmice. 1
Arthur Kirkland Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) 23 minutes ago, Midgeta said: 3orge jedini veruje u Djovaka kako stvari stoje Ja sam u Vlade Djurovic fazonu, manjim delom jer je Karlitos realno gledano cist favorit u petak, a vise zbog toga sto sam rodjeni baksuz za kladionicu i imam nekih prica na tu temu koje bi mi ljudi komotno slali na " Nije se desilo " rubriku pa da privucem Novaku dobru karmu ne verovanjem u njega Edited June 6, 2023 by Arthur Kirkland 1
Midžeta Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 8 minutes ago, Arthur Kirkland said: Ja sam u Vlade Djurovic fazonu, manjim delom jer je Karlitos realno gledano cist favorit u petak, a vise zbog toga sto sam rodjeni baksuz za kladionicu i imam nekih prica na tu temu koju bi mi ljudi komotno slali na " Nije se desilo " rubriku pa da privucem Novaku dobru karmu ne verovanjem u njega Ako mislis da ce to da pomogne keep it up sto bi rekli 1
Serena Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 7 minutes ago, Midgeta said: Dobro @Serena uvek veruje, zabrinula bi se za nju da ne veruje Ne verujem bas uvek... Mali nema kefalo da uzme Novaku 3 seta (celo visoko 2cm ) Jedino ako mu sunce i vetar pomognu. 2
JohnnyD Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Djovak treba samo dobro da servira, i bice "Marosanski scenario":
Serena Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) 4 minutes ago, JohnnyD said: Djovak treba samo dobro da servira, i bice "Marosanski scenario": I riternira Edited June 6, 2023 by Serena
JohnnyD Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 15 minutes ago, Serena said: I riternira Ako izgubi od Spanca ja se odjavljujem sa foruma Tjah... nema Alkaraz neki servis da ce to da bude kljucan faktor. Novak je jednostavno bolji serviser, i to mora da iskoristi kao oruzje, bez obzira sto je sljaka.
foto Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 nas covek je gospodin covek. la costa odelo i pobeda na vimbledonu je pravi recept da skine onu 'ciganiju' sa svoje familije. posle jagode i pjenusavac i , hvala zdravo. ovo prljavo blato je za omladinu. sta god da uradi u tom gradu nemorala () neka iskoristi za dizanje forme. celo to drustvo, sto mu dahce za vratom, je travu videlo najvise u obliku pasnjaka. p.s. sve je ovo zajebavanje i nema cilj da uvredi ili ponizi nikoga, cije ime se ni ne pominje. W23! 1 1
Popular Post 3opge Posted June 6, 2023 Popular Post Posted June 6, 2023 Alcaraz, nisko celo, sumnjiva inteligencija vs Djokovic, dinarski nadljudski zglobovi, olicenje Nikole Tesle. bice to jedna neravnopravna borba 1 9
Tsai Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 3 minutes ago, 3opge said: Alcaraz, nisko celo, sumnjiva inteligencija 2
Recommended Posts