Greek Freak Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 2 minutes ago, Redoran said: To se jedino dvoručnim kikom rešava. Nije ni Novaku to jača strana ali bar ume da ga odigra. Ako pricamo o onom dvorucnom "iz skoka", to ne moze redovno da se igra kao "stalan" udarac. Federer je u poslednjoj fazi karijere (ne racunam bas "starac Foco" period), nakon dugogodisnjeg maltretmana od strane Rafe, poceo da drasticno vise ulazi u teren i hvata bekend u penjanju. Mislim da mu je to bila kljucna izmena u igri koja je donela osvajanje jednog AO bas protiv Rafe. 2
duda Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 14 minutes ago, Greek Freak said: Imao je Rafa protiv Federera mislim 61 63 60 na RG onomad. baš ovo htela da napišem to je bilo gaženje koje se retko viđa, ovo danas ni blizu
Lancia Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Evo kaze Koreca Alkarasu, nikad te nisam video ovako dobrog. Meni je to dobar znak. Inace, van toga sto je fenomenalan igrac vec sada i sto je sportski samouveren, jos uvek je decacki skroman i stidljiv van terena. Za sada izgleda dobar momak. 4
Lancia Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 8 minutes ago, Michael Krueger said: Baš me zanima koja kvota će biti na Novaka... Taman da Zli izgubi, sto je dobio na Denveru 1 1
Filozof manijak Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Jedina šansa nam je da je Alkaraz potrošio svoj najbolji mojo večeras, inače mrka kapa 2
Serena Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Jednorucni bekend je dobar samo za egzibicije Ja se radujem konacnom susretu Djovaka i Carlitosa i prilici da se popravi h2h. Prvi set egal i u tb dobija Carlitos. U drugom biva samleven 6 1, u trecem se vraca ali u tb dobija Novak, cetvrti gazenje i 3 1 za Novaka. Samo da u finalu ne pokloni prvenac nekom od cetvorice iz donje polovine zreba. Nije da ne ume
Mil@n Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Novak može da dobije jedino na psihu, da ga od početka stavi pod pritisak i da mali padne pod uticajem situacije i važnosti, i da greši više nego inače. Novak nema više stamine, nema meč fitnes koji u ovom momentu ima ovaj mali, a nije ni brz... Ostaje tehnika i taktika, ali i to je pitanje. Teško je priznati da naš piramidalni čovek nije favorit, ali to na kraju možda i ispadne na dobro. Opet ga treba nadigrati na 3 dobijena, t oje vs Novak jebeno teško pa i da igra na jednoj nozi. Ja ću naravno propustiti gledanje tog pakla, meni je pojava Alkaraza manifestacija pakla, i dalje mi se povraća kada se setim Novakovih i Rafinih mečeva sa početka r ivalstva kada je Novak i pre nego što je počeo da ga redovno delje ugalvnom igrao bolje, agresivnije i lepše, a ovaj ga do ludila dovodio odbranom 10m iza osnovne, i terao na greške. Setimo se samo onog Madrida... Po meni, Alkaraz Đovak 60%-40% šanse, možda čak i 65 - 35.
duda Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 za taj scenario bi Novak morao da pronađe onu igru (i staminu) kojom je gazio Nadala i na šljaci, to beše daleke 2011 ? @Serena
Arthur Kirkland Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) 26 minutes ago, Michael Krueger said: Baš me zanima koja kvota će biti na Novaka... Trenutno 2.95 Edited June 6, 2023 by Arthur Kirkland 1
Serena Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 5 minutes ago, Mil@n said: , i dalje mi se povraća kada se setim Novakovih i Rafinih mečeva sa početka r ivalstva kada je Novak i pre nego što je počeo da ga redovno delje ugalvnom igrao bolje, agresivnije i lepše, a ovaj ga do ludila dovodio odbranom 10m iza osnovne, i terao na greške. Setimo se samo onog Madrida... Bold 1 I meni 🤢 Bold 2 samo sto je tad i Novak stajao daleko iza osnovne
W.F.C. Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Super sto konacno igraju, ako prodje super ako ne tu je Wimbledon.
nisam ja Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) Španci ne omanjuju. Posle divljeg deteta iz pobešnjelog maxa, sada ćemo imat gledat vladavinu 1 mouth breathera. Edited June 6, 2023 by nisam ja
Serena Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Meni Carlitos ne deluje narocito inteligentno, njegova igra mi je vise instinktivna (kao labrador kad mu bacis loptici) ne toliko osmisljena i isplanirana. Na 2 dobijena moze da prodje ali 3, protiv velemajstora brzopoteznog šaha, jok!
red star forever Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Znam da je loser talk, ali meni se čini da bi Novaku bolje bilo da je večeras izgubio jer ovaj manijak će ga poniziti u petak.
Recommended Posts