Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Greek Freak said:

Eto brejka i neizvesnosti. :D

Sad ce malac da ga ri-brejkne za kraj.

Sto bi rekao Cvarkov, "...ali ustvari nece" :laugh:

• Haha 2
Posted

Setio se Cici u zadnjem trenu kako je njemu Novak preokrenuo 2 0 i dobio  mec na istom ovom terenu 😉

Posted

Ali ovo kada mu ide drugi servis na bh, on se lagano namesti za ritern… i pošalje ga tri metra u aut.

• +1 1
Posted

Ovo su odigrali za publiku. Bilo bi neprijatno da je ovo trajalo samo 95 minuta.

Posted

Alcaraz je dosta pazljivo spustio flasicu nazad na sljaku nakon koriscenja. :laugh:

Posted

Ubise Grka visoki spinovi po bekendu. Cim nije blizu da je pokupi u penjanju, pocinju muke.

• +1 2
Posted

Malo se pri kraju "trgao" Tsitsipas, ali, generalno, ne pamtim ovakvo gaženje medju "velikim" igračima još od kad je McEnroe pobedio Connorsa u finalu Wimbledon-a...

Posted

Braaaavo, servis-volej na mec loptu, divno!

Posted

Sve u svemu, demonstracija sile.

Posted
Just now, Jeremija said:

Malo se pri kraju "trgao" Tsitsipas, ali, generalno, ne pamtim ovakvo gaženje medju "velikim" igračima još od kad je McEnroe pobedio Connorsa u finalu Wimbledon-a...

Imao je Rafa protiv Federera mislim 61 63 60 na RG onomad.

• +1 1
Posted

Reko mu Cici na mrezi, ovako da mlejes i Novaka :mad:

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Greek Freak said:

Ubise Grka visoki spinovi po bekendu. Cim nije blizu da je pokupi u penjanju, pocinju muke.

To se jedino dvoručnim kikom rešava. Nije ni Novaku to jača strana ali bar ume da ga odigra.

Posted
Just now, Jeremija said:

Novak  Nadala u finalu Ozi opena 2019.

Posted

igra mali ko zmaj. ali evo tračak nade - imam utisak da posle sat vremena krene lagano da gubi snagu. videćemo.

Posted

Baš me zanima koja kvota će biti na Novaka...

• +1 1