Lancia Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Digli ste svi ruke od Djoleta, cak i Zli Gli cmoljke jedne. Dobija Djole garant. 1 1
Filozof manijak Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 (edited) Nema šanse, labuđa pjesma Novaka za krunisanje novog kralja Ni H2H nam ne ide u prilog Edited June 6, 2023 by Filozof manijak
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Je l’ džinksujete ili ćete da ovom upišete unapred narednih 30 slemova?
189- Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 steta sto necemo videti ovog alcaraza protiv prime nadala. 5
Arthur Kirkland Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 2 minutes ago, Redoran said: Je l’ džinksujete ili ćete da ovom upišete unapred narednih 30 slemova? Uzima Alkaraz RG rutinski, ali Novaku ne moze nista na W, na koji i treba da se usmeri. Nema Novak niti bilo ko sta da trazi protiv Alkaraza na sljaci u ovom momentu. 1
Arkadija Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Ja sam ozbiljna. Jedinog ozbiljnog protivnika, u godinama koje dolaze, Alkaraz će imati u Medvedevu i možda Runeu i to je to.
Milošica Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 3 minutes ago, Arkadija said: Ja sam ozbiljna. Jedinog ozbiljnog protivnika, u godinama koje dolaze, Alkaraz će imati u Medvedevu i možda Runeu i to je to. I u Novaku 1
Lancia Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Sinner ima jedini koliko toliko igru za Alkarasa, nesto slicno ce igrati Novak, stalozeno sa dugim jakim loptama. 2
Milošica Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Just now, Lancia said: Sinner ima jedini koliko toliko igru za Alkarasa, nesto slicno ce igrati Novak, stalozeno sa dugim jakim loptama. Uh
borris_ Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 6 minutes ago, Arkadija said: Ja sam ozbiljna. Jedinog ozbiljnog protivnika, u godinama koje dolaze, Alkaraz će imati u Medvedevu i možda Runeu i to je to. I u povredama 1
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 1 minute ago, Arthur Kirkland said: Uzima Alkaraz RG rutinski, ali Novaku ne moze nista na W, na koji i treba da se usmeri. Nema Novak niti bilo ko sta da trazi protiv Alkaraza na sljaci u ovom momentu. Second Coming nije limitirani šljakaš, bije konzistentno na različitim podlogama pa će da bije i na travi. Samo što neće moći baš svakog da siluje ovako jer ima top igrača koji igraju bh sa dve ruke i znaju da poteraju protivnika da trči u četiri pravca i zamori se. Čak i Cici ima u repertoaru više nego što pokazuje ali je večeras odlučio da sparinguje.
Arkadija Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Meni je nekako žao Cicipasa. Ima 24 godine, uzeo je samo 2 mastersa, a bio je viđen za mnogo više. Prvo mu je smetao Novak, onda se taman ponadao da će ovaj konačno u penziju, kad eto Alkaraza. Plus tata trener još uvek. Pakao. 3
189- Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 otkada je dozvoljeno ovakvo razgovaranje sa trenerom u sred gejma
Recommended Posts