June 6, 20231 yr Sad ako ne odservira kako valja ja evo ne znam Edit: hahahahhahahahaha Edited June 6, 20231 yr by Midgeta
June 6, 20231 yr Izgubi bez razloga svoj gem, onda dobije i Karenov i svoj sa 40:0 i konačno završi meč.
June 6, 20231 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Izgubi bez razloga svoj gem, onda dobije i Karenov i svoj sa 40:0 i konačno završi meč. Nekad izgleda kao da ga to ne potresa i da zna da če uzeti njegov gem... kao da nešto isprobava, pa ako ne prođe uzeće sledeći na staru taktiku.
June 6, 20231 yr Just now, ubibobi said: Polufinale će biti finale pre finala Još jedan klasik u 5 setova.
June 6, 20231 yr 3 minutes ago, Čutura said: pocepace mladjani karlos nolu ko krme masan dzak 3:0.. Mozda mu Nole otme jedan set, ali poderace ga mali.
June 6, 20231 yr 23 minutes ago, dùda said: A polufinale ? Mislim da će to u večernji termin, kao sa Nadalom pre dve godine.
June 6, 20231 yr 33 minutes ago, Redoran said: Finale počinje po suncu, samo kažem. A mozda neki navodjeni oblak prospe kisu na Filipa Satrijea i natera organizatore da navuku krov 🤞