Arkadija Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Loš Novak, nema ritma, sve nabacajue Hačanovu na sredinu terena, Sa ovakom igro, ako prođe danas, nema šta da traži protiv Alkarasa.
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 13 minutes ago, Arkadija said: Šta sada fali našoj princezi na zrnu graška? Sunce? Vetar? Gladan je? Sve što jednoj smorenoj princezi može da ne bude po volji. A svita u boksu, za razliku od konkurentskih svita, ne zna kako to da hendluje i sve im se svodi na: “ma, trgnuće se ona”. Isti raspad kao protiv Djarme, samo sada je em upeklo sunce em je sa druge strane još teži protivnik. Tako da će cena biti prvi izgubljen set na turniru.
Milošica Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Ne mogu ovo kad Pešikan krene da ispušta ove tužne zvukove 1
Jeremija Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Mora Novak više da ga "šeta" i skraćuje lopte, iako je mladji, nisam siguran da Khachanov ima bolju kondiciju.
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 17 ufe u jednom setu, sa time bi i na čelendžeru izgubio set.
Milošica Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Hoće Nolo malo duže da oseti igru, polufinale je tek u petak. 1
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Ova serija nekontrolisanih bh je toliko impresivna, da će doći do teoretskog maksimuma već u drugom setu.
Tsai Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Jao ajde bre ...veceras Cici izbacuje Alkaraza.. sve se namesta.. 1
Lancia Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 E jbg, ne mogu da gledam dalje, duznost zove, navijajte za mene.
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Brt mogu li ja da udaram bh umesto tebe? Manje štete ću praviti. Hačaturijan igra meč karijere na šljaci, što će naravno samo još više da ukanali našu trnoružicu. 1
TS-CS Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 samo neka ga razvlaci sto duze, za jedno dva sata ce ladovina na satrijeu 1
Arkadija Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Just now, TS-CS said: samo neka ga razvlaci sto duze, za jedno dva sata ce ladovina na satrijeu Isto sam pomislila, samo da dođe hlad, čeka da se protivnik umori do tada.
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Just now, TS-CS said: samo neka ga razvlaci sto duze, za jedno dva sata ce ladovina na satrijeu Taj fazon. Na 1-2 i 3-5 će konačno svi uslovi da mu se poslože da se pojavi na meču.
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 18 minutes ago, Lancia said: E jbg, ne mogu da gledam dalje, duznost zove, navijajte za mene. Ja sam pomerio dužnosti za par sati ali ću vrv da prestanem da gledam jer ovaj njegov mučenički mod i “zašto si me majko rodila” govor tela ubijaju svaki delić želje za praćenjem tenisa. 1
Redoran Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Stao je malo Karen pa se lakše osvajaju servisi. Jedini problem je što Novak i dalje ne može ni da prismrdi nekom brejku.
Recommended Posts