June 6, 20231 yr Author 38 minutes ago, Serena said: Sabalenka prejaka za Svitolinu. Ukrajinku savladao umor, noge preteske bas se lose krece. Prvi set pripao Arini 6 4 ovde nikog ne zanima tenis vec kako ce biti posle meca
June 6, 20231 yr Kakvi vineri sevaju sa Arininog reketadanas je bas inspirisana da razbije botoksiranu 💪
June 6, 20231 yr I bila izvizdana 👍 Politici nije mesto na terenu. Kaze Sabalenka: Hvala sto ste nas gledali, mada znam da jedva cekate Novakov mec Edited June 6, 20231 yr by Serena
June 6, 20231 yr 18 minutes ago, Filozof manijak said: A što ne volimo Svitolinu na topiku? Meni je OK, ne znam sto je ti ne volis
June 6, 20231 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Ja po inerciji, kud svi pppoznavaoci tenisa, tud i ja Pitjko, nemas svoje ja Djole izgleda skroz fit, ne moze da omane ova titula.
June 6, 20231 yr 44 minutes ago, Filozof manijak said: A što ne volimo Svitolinu na topiku? A ko je osim tebe ne voli
June 6, 20231 yr 7 minutes ago, Arkadija said: Šta sada fali našoj princezi na zrnu graška? Sunce? Vetar? Gladan je? Pokvarila su mu se kolica.