Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

Rune ima muda do zemlje, zato ga i sreca pogledala sa onim dropom. Odlican tenis.

Posted
20 minutes ago, Lancia said:

Rune ima muda do zemlje, zato ga i sreca pogledala sa onim dropom. Odlican tenis.

Neverovatno nadobudan i prepotentan, ali ima to izgleda svojih prednosti

Posted
6 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Neverovatno nadobudan i prepotentan, ali ima to izgleda svojih prednosti

Istina, jbg ali trudim se da gledam samo tenis, koliko god je moguce, a Rune je uz Alkarasa vec sad obezbedjena vrhunska zabava. Sta ce vise?¿ 

• +1 1
Posted
4 hours ago, Arkadija said:

Još jedna odluka sudije koja direktno utiče na rezultat. Loptica je dva puta pala i umesto da dosudi poen za Cerundoloa, on daje da se ponovi poen. Rune mudro ćuti i smeška se.

… i na presici kaže: “Žao mi je ali to vam je život, neki poen ode meni a neki njemu.”

Osim što njemutm nijedan takav poen nije otišao.

Koje crne diskvalifacije, ovo je ubedljivo najskandaloznija situacija ove sezone.

A od ovog malog će da bude vrhunski političar jednog dana.

• +1 2
Posted

Jes’ da je ovaj donji deo kostura smešan kao bioskop ali eve ga Ečeveri u 1/4 bez izgubljenog seta. Biće dobrih mečeva do kraja.

• +1 1
Posted
11 hours ago, Arkadija said:

Još jedna odluka sudije koja direktno utiče na rezultat. Loptica je dva puta pala i umesto da dosudi poen za Cerundoloa, on daje da se ponovi poen. Rune mudro ćuti i smeška se.

Antagonista, u pravom smislu reči. Ne krivim ga, fair play je precenjena osobina u sportu.

Možda je u tom trenutku pomislio "zašto da priznam kad igram jedan meč koliko i Swiontek svoja 4..."

• +1 1
  • -1 1
Posted

Ima jedan koji je tokom karijere u sličnim situcijama ne mali broj puta zvao poen za protivnika.

• +1 1
Posted

Cung ('96) je i dalje najmladji koji je dobio Novaka na slemu.

svih ovih 7 cetvrtfinalista je mladje od korejca, isto kao i na AO

Posted
12 hours ago, Lancia said:

Istina, jbg ali trudim se da gledam samo tenis, koliko god je moguce, a Rune je uz Alkarasa vec sad obezbedjena vrhunska zabava. Sta ce vise?¿ 

ovu recenicu si mogao da preskocis na ovom turniru. realno :sad:

Posted

jel mogu Rune i Alkaraz da se sretnu pre fimala? (nisam pomno pratio ždrijebe) 

Posted

Kad moram da navijam za Ruda jeboteee. Pa to je gore nego kad sam pre neki dan morao da navijam za M. Šiti protiv Reala zbog ogavnog ponašanja igrača košarkaške sekcije tog fudbalskog kluba. 

• Tužno 1
Posted

Pikarde nece te u poslednje vreme  nikako :cry:

Ja cu da navijam za atletutm nek ide zivot, Rud je takav smarac i bezveznjak, stvarno ne mogu da ga podrzim

• +1 1
Posted
23 minutes ago, Filozof manijak said:

jel mogu Rune i Alkaraz da se sretnu pre fimala? (nisam pomno pratio ždrijebe) 

Ne mogu, June ide na Ruda pa vrv na Zvereva u 1/2.

Alkaraz ima daleko teži žreb jer ga pre finala čekaju Cici i Novak. Jedan od njih će doakati i njemu i mladom Juncu.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Redoran said:

Ima jedan koji je tokom karijere u sličnim situcijama ne mali broj puta zvao poen za protivnika.

Dolaze neki novi klinci, ako je to cena koju tenis mora da plati da bi ih gledali kako grizu... Dok nije bilo oko sokolova fair play se svodio na nadmudrivanje protivnika po svaku (dozvoljenu) cenu a sad sve nešto svileno i sa prenemaganjem. Tenis postaje overcontrolled sport i mislim da se to klincima ne sviđa

Posted

Sabalenka prejaka za Svitolinu. 

Ukrajinku savladao umor, noge preteske bas se lose krece. 

Prvi set pripao Arini  6 4 :thumbup: