Mil@n Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Svaki tupavi teniser koji nije u stanju da normalno dobaci lopticu do ovih klinaca već se napucava u besu i divlja, zaslužuje da bude diskvalifikovan. Počevši od našeg Nola kome je tu jedan od najglupljih momenata u karijeri.
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 4 minutes ago, Redoran said: Vidi se na snimku da drži lopticu u ruci i okrenuta je bočno u odnosu na mrežu. Dakle radi svoj posao. Nema nikakve potrebe da joj se nabacuje parabola sa druge strane terena a još manje krivica za ono što se desilo. Pa nije baš da radi svoj posao kad nije videla loptu kojom je zavšršen prethodni poen, na kojoj bi trebalo da joj je fokus. 1 2
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 4 minutes ago, Mil@n said: Svaki tupavi teniser koji nije u stanju da normalno dobaci lopticu do ovih klinaca već se napucava u besu i divlja, zaslužuje da bude diskvalifikovan. Počevši od našeg Nola kome je tu jedan od najglupljih momenata u karijeri. nisu bile napucane lopte u besu ni u jednom od dva pomenuta slučaja. 1
Lancia Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Pa nije baš da radi svoj posao kad nije videla loptu kojom je zavšršen prethodni poen, na kojoj bi trebalo da joj je fokus. Tako nesto je i Federer rekao, kad je spicio klinca
Mil@n Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Just now, Filozof manijak said: nisu bile napucane lopte u besu ni u jednom od dva pomenuta slučaja. Jok i nisu. 1
Redoran Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 8 minutes ago, Filozof manijak said: Pa nije baš da radi svoj posao kad nije videla loptu kojom je zavšršen prethodni poen, na kojoj bi trebalo da joj je fokus. Ta loptica je na mreži. Sakupljačica iz te zone je ušla u teren i bukvalno stoji pored Sutjiadi i Kato u trenutku kada ova druga zavaljuje parabolu na drugi kraj terena, gde ova mala stoji sa dve loptice u rukama. Ništa pogrešno nije uradila, osim ako nećeš da joj zameraš što se smrzla u trenutku kada je videla nailazeću lopticu i nije napravila manevar izbegavanja.
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 (edited) Ja samo zameram što sakupljačicu loptica iznenadi loptica kojom se igrao poen. I što ne gleda u nju pre nego je obezbeđena od strane skupljačice s mreže. Što bi braća Ameri rekli "you had one job" Edited June 5, 2023 by Filozof manijak 2
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 22 minutes ago, Mil@n said: Jok i nisu. Ovo je za mene divljačko ispucavanje loptice 1
Mil@n Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Ne kažnjava se samo "divljačko" napucavanje već svako napucavanje.
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 38 minutes ago, Mil@n said: Svaki tupavi teniser koji nije u stanju da normalno dobaci lopticu do ovih klinaca već se napucava u besu i divlja, zaslužuje da bude diskvalifikovan. Počevši od našeg Nola kome je tu jedan od najglupljih momenata u karijeri. 33 minutes ago, Filozof manijak said: nisu bile napucane lopte u besu ni u jednom od dva pomenuta slučaja. za mene je ovo sramotna diskvalifikacija, počevši od reakcije skupljačice a još mi je gore ponašanje protivnica koje su tražile diskvalifikaciju za ovo. Bruka za tenis 5
Arkadija Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Uopšte ne izgleda da je loptica lansirana kao projektil u besu. Ali jbg, sve se dešava na terenu br 12 gde su kamere automatske, tako da nema dobrog snimka. Ove dve što se smeju : "utatata, kako smo dobro pobedile, koje smo mi sebi kraljice" su sramota za tenis. 7
Zli Gli Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Hteo sam da napisem jadan Dzari, igra dobro ali ga smarac Rud ubio u pojam defanzivom u prvom setu a onda sam gledao par gemova Soribes Tormo protiv Hadad Maie... Jadna Brazilka ili sta je vec, ovu Soribes zaposeo duh Mareja iz najboljih dana, neverovatno je sta sve vraca, nemoguce. Naravno, Svjontek bi je dobila verovatno 6:0 6:0 ali ovu mozda dobije na ludilo mozga.
arheolog1981 Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 9 hours ago, Arkadija said: Spram ovog " ispucavanja" loptice, ono Novakovo deluje kao nuklearni udar. Ne razumem kako je ova loptica bulo kako mogla da izazove suzice????? Devojka joj plasirala lopticu da joj vrati, loptica se odbija od zemlje i pogađa je. Sutra tako može svaki skupljač da pusti da ga udari loptica i ćao diskvalifikacija. A ove dve protivnice su talog ljudski ako su tražile DQ zbog ovoga. Ono Novakovo je iz besa bilo, ne može se porediti što neko reče. A devojci su uzeli i pare od nagradnog fonda što je do sad uzela i bodove... tako je sama rekla na Tviteru. Skandalozne odluke potpuno 3
Recommended Posts