Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

Znaci u sledecem kolu Sabalenka- Svitolina i svi cekaju, ko zapete puske kraj meca da vide da li ce se rukovati njih dve posto se gdja Monfis u prethodna tri meca nije pozdravila sa protivnicama Ruskog drzavljanstva. 

Posted

Jel nije ni sa odmetnicom Kasatkinom? 

Posted

Ne, ni sa njom...

Krenula je ka sudiji i pravila se da ne vidi Kasatkinu koja je stajala sa ispruzenom rukom. 

Posted

Sabalenka preskočila presicu posle meča budući da 1/4 igra protiv Svitoline. 

Posted

Cini mi se da sam procitala negde da je i prethodnu preskocila, razlog mentalno zdravlje. 

Smaraju je sa pitanjima u vezi rata. 

Posted
8 hours ago, Serena said:

Diskvalifikacija u zenskom dublu...

Nakon izgubljenog gema Kato ispaljuje lopticu ka drugoj polovoni terena i pogadja u grudi skupljacicu loptica koja potom brizne u plac. 

Situacija skoro ista kao u Novakovom slucaju. Morali su da postupe na isti nacin. 

Spram ovog " ispucavanja" loptice, ono Novakovo deluje kao nuklearni udar.

Ne razumem kako je ova loptica bulo kako mogla da izazove suzice?????

Posted

Mogla je jer su mnoga deca danas nazalost debili. Mala suze ronila jbt a videlo se na snimku da je nije pogodilo u lice, okrenula je glavu. Teski debilizam.

A nadam se da ce Sabalenka razneti Svitolinu, prici do mreze da se rukuje i kad vidi da ova kulira da ce joj raspaliti jednu musku samarcinu, onako kao kad lupa forhend, da opusti rucicu. Pa neka je suspenzuju, samo da ova krava pati. Steta sto je Monfils ono ozenio, bio mi je kul tip. 

• +1 2
Posted

Jbg ne može ovakva parabola u visini glave i to skroz odande sa mreže, ne radi se tako. Postoji razlog zašto lopticu prema sakupljačima šalješ tako da odmah udari o zemlju i lagano odskakuće tako da nijednom ne dobije visinu veću od kolena. Ne lansiraš je u vazduh preko pola terena. Novak je istu grešku napravio jer nije poslao lopticu u zemlju nego u vis.

Posted (edited)

Sad ce valda 3x da razmisle kud ce s lopotom nakon poena. 

I Olga je jednu ispucala i mislila da ce biti diskvalifikovana. 

Nije to naivna stvar. Mene je jednom davno davno u obraz pogodila, cini mi se da se i sad secam kako je zabridelo :wacko: a nisam bila razmazeno dete :lolol: nije ni malo mekana, a i dlakava je, osecaj je uzasan.  

O gospodji Monfis mislim isto sto i gli, zao mi Monfisa... Pre udaje ga je tri puta ostavljala. Mislim da je baksuz teski. Ona je pre rata sa tim curama bila drugarica kako sad odjednom ih prezire? Kako su Novaka osudili zbog politicke izjave napisane na kameri, a Ukrajinkama se ovo dozvoljava? 

Edited by Serena
Posted

Bar se Kasatkina više puta javno izjašnjavala protiv Putina i vlasti u Rusiji. Čovek bi očekivao da će da je zagrli i izljubi a ne ovo. Čudo je ispran mozak. 

Posted

Kasatkiu nakon onog intervjua u kom je priznala da je gej ni u Rusiji bas ne mirisu, osudila agresiju i Putina i ni sa njom se ne rukuje.

Posted (edited)
1 hour ago, Redoran said:

Jbg ne može ovakva parabola u visini glave i to skroz odande sa mreže, ne radi se tako. Postoji razlog zašto lopticu prema sakupljačima šalješ tako da odmah udari o zemlju i lagano odskakuće tako da nijednom ne dobije visinu veću od kolena. Ne lansiraš je u vazduh preko pola terena. Novak je istu grešku napravio jer nije poslao lopticu u zemlju nego u vis.

i dalje ne shavatam kako je ovako udarena loptica, od dole, pa još  sasečena, odjednom doletela kao metak u devojčicu. Meni deluje da je pre udarca u devojčicu, loptica odskočila od terena. Sve u svemu neverovatno.

Od sad bi trebalo svaki igrač/ igračica da lopticu spusti pored svoje noge, pa neka se skupljači rastrče po terenu.

Edited by Arkadija
  • +1 6
Posted

Upravo. Ima ih dvocifren broj oko terena, ostaviš im lopticu tu gde je i ne razmišljaš. Neka trče u svim pravcima, zdravo je.

• +1 3
Posted

Mena zanima gde je gledala ta sakupljačica lopti kad ju je lopta zveknula po sred face, nakon završenog poena?

Posted

Vidi se na snimku da drži lopticu u ruci i okrenuta je bočno u odnosu na mrežu. Dakle radi svoj posao. Nema nikakve potrebe da joj se nabacuje parabola sa druge strane terena a još manje krivica za ono što se desilo.

• +1 1