Arkadija Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Dokle će ES da ima prava da prenosi slemove? Ovi naši su jebeni amateri, spram nrp engleskih komentatora. A i inače su ogavni i nemaju pojma o tenisu. Ovaj debil što sada komentariše Muzetija i Alkaraza ume samo da uzvikuje, jao ne, jao da, ma kakav poen i tako naprekidno. 1
ubibobi Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 43 minutes ago, Michael Krueger said: Museti nema igru ni da zagolica Alcaraza. Nisam gledao mnogo Španca, ali već vidim da će mi biti antipatičan u narednim godinama... Iritira ovo guranje pesnice protivniku u facu posle svakog poena koji dobije... Meni je ipak za pinklu podnošljiviji od one zle tekunice guzodrpa 1 2
Lancia Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 10 minutes ago, Arkadija said: Dokle će ES da ima prava da prenosi slemove? Ovi naši su jebeni amateri, spram nrp engleskih komentatora. A i inače su ogavni i nemaju pojma o tenisu. Ovaj debil što sada komentariše Muzetija i Alkaraza ume samo da uzvikuje, jao ne, jao da, ma kakav poen i tako naprekidno. Jel imate opciju za promenu jezika?¿ Za utehu ni spanski nisu nista bolji, s vremena na vreme dodje Koreca, pa ih nauci pameti.
Arkadija Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 3 minutes ago, Lancia said: Jel imate opciju za promenu jezika?¿ Za utehu ni spanski nisu nista bolji, s vremena na vreme dodje Koreca, pa ih nauci pameti. Ima, ali mora mnogo da se traga kroz menije, a ako mi dosade i odlučim pregledam ponudu filmskih kanala , pa se vratim na tenis, opet pričaju naši. 1
Lancia Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Opasan je Alkaras, nabio je i samouveren izraz, morace to Djole da razbuca 1
Jeremija Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 10 minutes ago, Budja said: Pisao sam već o ovome, još je mlad i previše se forsira, možda i više nego Nadal kad je bio u njegovom dobu. Iskustvo će ga (verovatno) naučiti da se ponekad neka lopta i poen i propušta, ako ne, imaće probelma sa povredama, a gubiće se i poneki meč zbog toga.
Serena Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Ja mislim da je doslo vreme da se Novak osveti Carlitosu za onaj poraz u Madridu. RG je pravo mesto za to
Lancia Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 16 minutes ago, Serena said: Ja mislim da je doslo vreme da se Novak osveti Carlitosu za onaj poraz u Madridu. RG je pravo mesto za to Da ostane zapisano, da nas dvoje verujemo u Djoleta, a ne ko tamo neki Zli Gli ili Tsai. 1
Serena Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Mora preko Carlitosa i Atlete da mu se posle ne sprdaju sa RG titulom do koje je dosao ne pobedivsi Nadala. Ova dvojica zajedno valjda vrede koliko i zla tekunica (hvala @ubibobi Treba i taj H2H da se poravna jer za sad vode omladinci
Serena Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Diskvalifikacija u zenskom dublu... Nakon izgubljenog gema Kato ispaljuje lopticu ka drugoj polovoni terena i pogadja u grudi skupljacicu loptica koja potom brizne u plac. Situacija skoro ista kao u Novakovom slucaju. Morali su da postupe na isti nacin.
Zli Gli Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Au jbt, pa koja je ovo snaga udarca da mala toliko cmizdri, i jos sa sredine terena kod mreze skroz ka kraju gde stoje skupljaci... kakva debilna odluka, isto kao u Novakovom slucaju, ladno su zbog te situacije disvalifikovali i ove dve... Neverovatno. 1
Zli Gli Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 A Sabalenka, koja je to beskorisna masa kad upadne u ove krize kad ispucava loptice metar u aut, pa haos
aram Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 What’s sickening they pushed for the DQ after the ref just gave them a warning. Then after the ref changed his decision to DQ, they said afterwards it was the ref’s decision acting like they didn’t have any influence to wash their hands of bad sportsmanship 1
Recommended Posts