Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2(f)0(r)23

Ros

Recommended Posts

Posted

Dokle će ES da ima prava da prenosi slemove? 

Ovi naši su jebeni amateri, spram nrp engleskih komentatora. A i inače su ogavni i nemaju pojma o tenisu.

Ovaj debil što sada komentariše Muzetija i Alkaraza ume samo da uzvikuje, jao ne, jao da, ma kakav poen i tako naprekidno.

• +1 1
Posted
43 minutes ago, Michael Krueger said:

Museti nema igru ni da zagolica Alcaraza. Nisam gledao mnogo Španca, ali već vidim da će mi biti antipatičan u narednim godinama... Iritira ovo guranje pesnice protivniku u facu posle svakog poena koji dobije...

Meni je ipak za pinklu podnošljiviji od one zle tekunice guzodrpa :rolleyes:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
10 minutes ago, Arkadija said:

Dokle će ES da ima prava da prenosi slemove? 

Ovi naši su jebeni amateri, spram nrp engleskih komentatora. A i inače su ogavni i nemaju pojma o tenisu.

Ovaj debil što sada komentariše Muzetija i Alkaraza ume samo da uzvikuje, jao ne, jao da, ma kakav poen i tako naprekidno.

Jel imate opciju za promenu jezika?¿ Za utehu ni spanski nisu nista bolji, s vremena na vreme dodje Koreca, pa ih nauci pameti.

Posted
3 minutes ago, Lancia said:

Jel imate opciju za promenu jezika?¿ Za utehu ni spanski nisu nista bolji, s vremena na vreme dodje Koreca, pa ih nauci pameti.

Ima, ali mora mnogo da se traga kroz menije, a ako mi dosade i odlučim pregledam ponudu filmskih kanala , pa se vratim na tenis, opet pričaju naši.

• +1 1
Posted

Opasan je Alkaras, nabio je i samouveren izraz, morace to Djole da razbuca :fantom:

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Budja said:

image.png.90e534cdf68b45343c37546e3e177eb6.png

Pisao sam već o ovome, još je mlad i previše se forsira, možda i više nego Nadal kad je bio u njegovom dobu. Iskustvo će ga (verovatno) naučiti da se ponekad neka lopta i poen i propušta, ako ne, imaće probelma sa povredama, a gubiće se i poneki meč zbog toga.

Posted

Ja mislim da je doslo vreme da se Novak osveti Carlitosu za onaj poraz u Madridu. RG je pravo mesto za to :thumbsup: 

Posted
16 minutes ago, Serena said:

Ja mislim da je doslo vreme da se Novak osveti Carlitosu za onaj poraz u Madridu. RG je pravo mesto za to :thumbsup: 

Da ostane zapisano, da nas dvoje verujemo u Djoleta, a ne ko tamo neki Zli Gli ili Tsai.

• +1 1
Posted

Mora preko Carlitosa i Atlete da mu se posle ne sprdaju sa RG titulom do koje je dosao ne pobedivsi Nadala. Ova dvojica zajedno valjda vrede koliko i zla tekunica (hvala @ubibobi :lolol:

Treba i taj H2H da se poravna jer za sad vode omladinci :thumbsup:

Posted

Diskvalifikacija u zenskom dublu...

Nakon izgubljenog gema Kato ispaljuje lopticu ka drugoj polovoni terena i pogadja u grudi skupljacicu loptica koja potom brizne u plac. 

Situacija skoro ista kao u Novakovom slucaju. Morali su da postupe na isti nacin. 

Posted

Au jbt, pa koja je ovo snaga udarca da mala toliko cmizdri, i jos sa sredine terena kod mreze skroz ka kraju gde stoje skupljaci... kakva debilna odluka, isto kao u Novakovom slucaju, ladno su zbog te situacije disvalifikovali i ove dve... Neverovatno. 

• +1 1
Posted

A Sabalenka, koja je to beskorisna masa kad upadne u ove krize kad ispucava loptice metar u aut, pa haos:ziga:

Posted

FxyaO16aAAEjISu?format=jpg&name=large
What’s sickening they pushed for the DQ after the ref just gave them a warning. Then after the ref changed his decision to DQ, they said afterwards it was the ref’s decision acting like they didn’t have any influence to wash their hands of bad sportsmanship

• +1 1