June 4, 20231 yr Ovaj Peuranac je prva tri kola igrao u pet setova. Ovdje nije imao ni promil sanse. I nije indijanac.
June 4, 20231 yr I ja mislim da je bio polumrtav od umora. A izbacio je 19-og i 13-og nosioca, tako da sigurno nije zalutao u 1/8.
June 4, 20231 yr Museti I karlito krenuli iz trece brzine Odlican tenis Edited June 4, 20231 yr by Olimpijac
June 4, 20231 yr Museti nema igru ni da zagolica Alcaraza. Nisam gledao mnogo Španca, ali već vidim da će mi biti antipatičan u narednim godinama... Iritira ovo guranje pesnice protivniku u facu posle svakog poena koji dobije... Edited June 4, 20231 yr by Michael Krueger
June 4, 20231 yr Kako je Musa raspalio one dve bh paralele u prvom gemu, mislio sam evo blokbastera samo takvog. Al’ ipak prd u čabar. Ritern nikakav, kretanje bulja. Čim Alkaraz našpanuje udarce, rutiniraće ga. Mada ajde, dobro ga je sad izvozao sa ova dva drop šota.
June 4, 20231 yr Meni se svidja tenis Alcaraza, dinamican je i raznovrstan. Mnogo lepse za gledanje od shared GOAT zemljaka.