cedo Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, gospa buba said: da uvedu vanredno stanje ovi koji su drzali ONO vanredno stanje??? Sent from my RMX3710 using Tapatalk ne znam bubo, nisam trezven dva puta sam otisao u zivotu, jednom sa 19, drugi put sa 32 prvi put zbog sebe, drugi put zbog planirane familije greska mi je sto i drugi put nisam posekao sve mostove te sad lajem izvana bilo bi mi lakse
Popular Post harper lee Posted May 4, 2023 Popular Post Posted May 4, 2023 Ovo je pokazna vezba na temu sta se desava kad u cilju pukog ostanka na vlasti po svaku cenu jedna mafijasko-interesna grupacija unisti svaki cak i privid normalnosti u jednom drustvu. Signale smo pratili godinama, oni su se intenzivirali u poslednje vreme i sada se isporucuje racun. Isuvise dugo smo se pravili da zivimo u normalnom drustvu koje je pod sakom nenormalne vlasti, sada cemo polako poceti da shvatamo da je ta vlast za 11 godina promenila drustvo na svoju sliku i priliku. To je taj sistem sto nije zakazao o kojem govori Ana Brnabic, sistem koji je sve poluge moci, bogatstva i vlasti dao u ruke najgorem olosu, kriminalcima, diletantima, kradljivcima diploma, profesionalnim poltronima i preletacima, besprizornim huljama bez trunke integriteta, znanja i sposobnosti a onda valjda ocekivao da to moze da traje vecno. Pre nekoliko dana ovo je bilo drustvo u kojem je predsednik drzave javno rekao da je on licno naredio dvema mafijaskim grupama da izvrse krivicno delo u centru Beograda kako bi progurao svoj kapitalac od projekta na kojem je njegova mafijaska klika zaradila stotine miliona evra. To nam je covek u lice rekao tonom kojim se u kafani izgovara "uradio sam to i ko vas jebe, mozete samo da mi popushite". Mafijaske grupe ne rade dzabe i ne zele samo pare, oni pored para hoce i moc da upravljaju tudjim sudbinama, da se pitaju, da mogu da se nekaznjeno kurce u svom lambordziniju ili sta vec koji kurac sve voze. Vucic je doktorirao kapilarne glasove, sada je ocekivano na redu kapilarni kriminal. Svi ti vojnici cuvenog sistema Ane Brnabic, koji, jel'te, nije zakazao, su sada na zadatku pokazivanja svima drugima da su elita. Kakav profil takva i elita. Vreme lojalnosti je proslo, sada ce svako da komada svoj deo platna. A to je nase platno, Vucic svoje nema. Bice "veselo" sledecih nekoliko meseci u Srbiji. Ja sam nekako isuvise mator da bih se bilo cega bojao, osecam samo tugu i nemoc. Ovo sto je Vucic uradio Srbiji izucavace se decenijama u sociologiji i politickim naukama, niko nikada nije uspeo u istoriji da za tako kratko vreme i tako temeljno izopsti svaku normalnost iz drzavnih poslova. 27
beta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 e, srbijo među šljivama od tebe su i majmunske zajednice bolje uređene pakao reči nemam 6
Godfrey Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ovo je tek krenulo. Pasivna agresija na sve strane. 1 2
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 6 minutes ago, Patty Lee said: Dakle, sveukupno je upucao 25 ljudi. To je neverovatno, bez obzira na automatsku pušku i gomilu metaka. Ne samo što su sociopate, nego su i uvežbane za maksimalan učinak sa vatrenim oružjem. Sad svi tabloidi javljaju o taocima a neki prekrštavaju ovo u teroristički akt. 1
cedo Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 4 minutes ago, Tsai said: Kraj drzave koje drzave bre tsai psihopata na nestu predesdnika ima neogranicenu moc i nitko ne sme da mrdne dok se on ne oglasi psihopate imaju pristup oruzju i municiji u neogranicenim kolicinama to nije drzava odavno, to je ludnica bez strazara 6 2
Patty Lee Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ja ne mogu ovo više da ispratim, sad kažu da je u Malom Orašju!? Pa zar ga nisu opkolili??? 2
Popular Post James Marshall Posted May 4, 2023 Popular Post Posted May 4, 2023 Ovo je samo zapravo se potrefilo da je u dva dana se sabilo i puklo nešto što se pumpalo godinama, jer je tako djelovalo oportuno vlastima - psihoza, psihoza, psihoza, svi nam rade o glavi, CIA, Hrvati, ustaše, balije, Šiptari, MI5, Rusi, Kinezi, Vučiću lud si ako odeš u Kinu, ne dam Babića, ne dam Gašića, ali sve je dobro dok nad nama bdi dobri duh koji dijeli po 20-30 evra i koji zapošljava, podiže plate i penzije, ima muda da kaže i Bajdenu i Makronu, brine o nama svima, pušta kišu, oprašuje voćke, smjenjuje proljeće ljeto jesen i zimu, piše udžbenike iz istorije, crta akcije Željku Obradoviću i slika bolje od Rembranta na kineskoj tabli. Sutra će naravno pojesti vuk magarca, čitava Vlada će se zahvaljivati dotičnom što zahvaljujući tome što je on izdao naredbu da odu Kobre nije bilo 4000 mrtvih već samo 64. I tako do nekog sledećeg sranja. A nacija beskičmenjaka će da gleda vijesti i da čeka novih 100 evra. Naravno, on je samo personifikacija tog jednog opšteg rasula, njegova pojava i jačanje moći je pokazatelj koliko smo zglajzali, ali nije da nije i glavni ideolog ovog popuštanja svih brana jer je dolivao i dolivao i dolivao, brže, jače, bolje. Adrenalin, kortizol i ostali hormoni su droga, mora stalno jača doza. 31
Mil@n Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Just now, cedo said: koje drzave bre tsai Pa privatne države. Privatizovano je sve odavno, od ustava, prava, zakona i sudova, a sve što se dešava samo je posledica. Preventivno ću da nahraniim govnima svakoga ko kaže da ovaj smrad nije direktna posledica sistema, tatin sin, navikao ceo život da radi šta mu se digne kurac, a i već vidim akko će da ispliva da je pravio već neka sranja ali se za sva lagano izvukao, evo samo čekam da krenu vesti i informacije, stavljam glavu na panj da je to scenario. Vadio oružje, pretio, javiće se neka bivša devojka koju je tukao...
Godfrey Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Nisam sklon da u jednom čoveku tražim uzrok, ali definitivno ovo ispiranje mozgova ljudima 10+ godina je uticalo na ovo. Nema šanse da stane na ovome. 5
Mil@n Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, James Marshall said: Sutra će naravno pojesti vuk magarca, čitava Vlada će se zahvaljivati dotičnom što zahvaljujući tome što je on izdao naredbu da odu Kobre nije bilo 4000 mrtvih već samo 64. I tako do nekog sledećeg sranja. A nacija beskičmenjaka će da gleda vijesti i da čeka novih 100 evra. Ovo već nije situacija preko koje i prosečno debilan Srbin lako prelazi. Jer, guzica je sada u procepu. Niko više nije bezbedan, svako može da bude prosviran na ulici, protresće ovo iz gaća sada svakoga, samo je pitanje koliko. 3
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: Ja ne mogu ovo više da ispratim, sad kažu da je u Malom Orašju!? Pa zar ga nisu opkolili??? Verovatno su sad dobili aber od svojih izvora da je ovaj i tamo prošao i upucao ljude, pa im treba vremena da usklade sve uživo/foto/video naslove. Trebalo bi da je već uveliko opkoljen, samo što izgleda da ima taoce inače bi ga SAJ odavno rešila. 3
radisa Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Just now, Redoran said: Verovatno su sad dobili aber od svojih izvora da je ovaj i tamo prošao i upucao ljude, pa im treba vremena da usklade sve uživo/foto/video naslove. Trebalo bi da je već uveliko opkoljen, samo što izgleda da ima taoce inače bi ga SAJ odavno rešila. Ne mogu da ga reše, nije u VW Polu... Oni su vežbali za Polo, kako sad kad je u kući? 1 2
Recommended Posts