Svemir Zeka Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Predomišljam se. Sreća pa mi je kod dece cancelovana škola sutra, tačno ih ne buh pustila. Al ja zato radim... 1
Taihoskopija Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Koliko se razume, taj čovek ide i puca rendom i dalje i stigao je do sledećeg naselja NAPADAČ NASTAVIO DA PUCA U SUSEDNOM NASELJU? Detalji krvave drame kod Mladenovca Napadač koji je ubio dvoje ljudi u selu kod Mladenovca, pobegao je sa lica mesta i navodno nastavio da puca u naselju Šepšin
radisa Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Predomišljam se. Sreća pa mi je kod dece cancelovana škola sutra, tačno ih ne buh pustila. Al ja zato radim... Zar sutra većina škola u Srbiji ne radi? Inače, onaj nastavnik sa susednog topika je deci posle tirade o zlom zapadu, objanio da nema izvlačenja i da se sutra mora ići u školu... Tim rečima, kao da se deca izvlače od obaveza ako su uplašena... Inače 2, mi smo rekli maloj da ostane kući sutra, jebeš ti sve to... Edited May 4, 2023 by radisa 3
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 2 minutes ago, radisa said: U NS se školska dvorišta uglavnom zaključavaju... ALi na stranu to, mislim, nemaju neko pametnije mesto od školskog dvorišta? Prirasla im škola srcu, šta li, pa 6-7 godina posle završetka iste, dolaze tamo da cirkaju? Selo je to, pitanje je šta je na raspolaganju za bleju osim lokalne škole i bircuza. 2
Ayatollah Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Jbt, pa ovaj se napucava sa policijom iz kalaša, kakav pakao...
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ako nije neki krimos, kalaš je verovatno očevinatm. Još jedan trijumf bolesnih umova. 1
vememah Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Piše neki lik na Tviteru da je u pitanju oduvek problematični sin policijskog oficira s čitavim arsenalom u kući. 1
Midžeta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ovaj ima stand off sa policijom u Mld, bar kako oni tamo cuju 1
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, Midgeta said: Ovaj ima stand off sa policijom u Mld, bar kako oni tamo cuju Kažu da je opkoljen i da odbija da se preda. Ako je tako dobro je, bar su ga izolovali da ne puca u nekom trećem selu 2
Mil@n Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 3 minutes ago, arheolog1981 said: Kažu da je opkoljen i da odbija da se preda. Ako je tako dobro je, bar su ga izolovali da ne puca u nekom trećem selu Ako budemo imali sreće, možda ga i roknu pa poštede ovu usranu zemlju suđenja. 5 1 1
garmonbozia Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) Stvarno mrzim da prenosim tabloide, ali kažu da je upucao više od 10 ljudi. Edited May 4, 2023 by garmonbozia 1
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) 3 minutes ago, Mil@n said: Ako budemo imali sreće, možda ga i roknu pa poštede ovu usranu zemlju suđenja. Ubio je policajca, ne verujem da će se mnogo cimati da ga uhvate živog. Plus, on još uvek puca, verovatno ima municije pun kovdžeg. Na terenu su verovatno već i specijalne jedinice, oni prvo pucaju pa postavljaju pitanja Edited May 4, 2023 by arheolog1981 1 1
Recommended Posts