Popular Post harper lee Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Ime oca ovog ubice iz Mladenovca mora da se pojavljuje na svim mogucim i nemogucim drustvenim mrezama sve dok se ne izvrsi pritisak na medije da i oni moraju da mu objave ime jer ce ga ionako svi drugi znati. Zastitom svog sina od zakonskih sankcija za sve sto je prethodno uradio taj covek se kvalifikovao za saucesnika u ovom zlocinu i mora biti pozvan na odgovornost. Sve te oceve treba prozivati svakodnevno, upirati prstom u njih i kriviti ih za to sto su od svoje dece napravili monstrume. Oni treba da budu pravi cilj svake kampanje protiv nasilja jer su oni ti koji su ga direktno omogucili. 10 1
Bogotac Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Dovoljno je samo za onaj arsenal oruzja,nisam mu ga ja nabavio,nego on,sve nelegalno,i dalje ne verujem kad sam video spisak istog.
namenski Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, slepa živana said: da li postoji makar neki potpuno utopistički plan kako da izađemo na kraj s ovim?
gospa buba Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 ali shta drugo. ljudi su ochajni Sent from my RMX3710 using Tapatalk 2
Olimpijac Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jutros kolegenica brzo po dolasku na posao se pokupila I otisla.tek kad se pribrala posle nekoliko sati se javila da joj je ujutru u viber grupu vrtica gde su joj deca (zvezdara) stigla odjedanput recenica "NE BRINITE ZAKLJUCANI SMO,DOBILI SMO NAREDBU DA NE IZLAZIMO NIGDE.DECA SU DOBRO." Kaze da je pocela da se trese cim je procitala,nije imala predstavu sta se zbiva,brzo se pokupila I otisla po klince...odlepila je. Ispostavlja se da je sumnjiv lik primecen primecen blizu vrtica,neka zena ga prijavila,I da je imao pusku.policija reagovala,zakljucali su 3 vrtica koja se nalaze tu u kraju I osnovnu skolu koja je isto tu blizu.posle nekih provera svi su iz vrtica I skole ranije pusteni kuci. 2
Fakundo Sava Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Nema sanse da je slucajno. Prvi je okidac za drugi (a i jos nekoliko drugih, koji su srecom prosli bez zrtava). možda je mislio da je policija zauzeta nečim drugim
napadaj Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 minutes ago, Olimpijac said: Jutros kolegenica brzo po dolasku na posao se pokupila I otisla.tek kad se pribrala posle nekoliko sati se javila da joj je ujutru u viber grupu vrtica gde su joj deca (zvezdara) stigla odjedanput recenica "NE BRINITE ZAKLJUCANI SMO,DOBILI SMO NAREDBU DA NE IZLAZIMO NIGDE.DECA SU DOBRO." Kaze da je pocela da se trese cim je procitala,nije imala predstavu sta se zbiva,brzo se pokupila I otisla po klince...odlepila je. Ispostavlja se da je sumnjiv lik primecen primecen blizu vrtica,neka zena ga prijavila,I da je imao pusku.policija reagovala,zakljucali su 3 vrtica koja se nalaze tu u kraju I osnovnu skolu koja je isto tu blizu.posle nekih provera svi su iz vrtica I skole ranije pusteni kuci. Baby Palace? Kolegina ćerka ide tamo, dobili su takvu poruku svi roditelji jutros i momentalno odlepili.
maheem Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, Have_Fun said: je l' stvarno neki belaj u nekoj novosadskoj muzickoj skoli, ili oko iste? navodno se culo neko pucanje i policija je tamo Neko je prijavio dete sa puškom, ispostavilo se da je igračka. 1
Popular Post de Sisti Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Mi treba da uvezemo neku opoziciju, ne vidim drugo resenje 16 1 1
Olimpijac Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Nisam pitao kako se zove vrtic. Kada sam se kasnije kasnije cuo sa njom jos uvek je bila van sebe. Sve je ovo kosmarno previse i jezivo.
Shan Jan Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 In other news: botovi ne propustaju da i na ove vesti hvale vrhovnog govnara. Dno ne postoji.
freakns Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 hours ago, slepa živana said: jel ovo slučajno da se dva ovakva događaja odigraju u 2 dana razmaka? jel treba da očekujemo da se uskoro dogodi nešto slično? da li postoji makar neki potpuno utopistički plan kako da izađemo na kraj s ovim? plan je isti kao i za sve drugo. Zvalavi ce da skuplja politicke poene, radice se 100 na sat da se sakupi sto vise glasova, a sam problem ce vremenom proci sam od sebe... valjda. najvaznije je gurnuti glavu u pesak 1
Ratamahatta Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Ne znam da li je bilo https://www.novosti.rs/hronika/zlocin/1234849/decak-kog-drug-ranio-leskovcu-kriticno-grujicic-izgubio-litar-krvi-zrno-pogodilo-arteriju?utm_source=ShareMedia.rs&utm_medium=widget&utm_campaign=razmena%2bsadrzaja 2
Popular Post harper lee Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 (edited) Direktor Urgentnog centra mrtav hladan izjavio da ne bi spasili ovoliko zivota da Vucic nije renovirao Urgentni centar. Zamisllite taj mozak kojem je u ovakvoj situaciji prioritet da bas ovo izgovori. To nisu ljudi, to nisu ni gmizavci, Bremova enciklopedija ne poznaje ovoliko primitivan oblik zivota. Amebe su slozeni organizmi za te protuve. Edited May 5, 2023 by harper 41 2 3
Recommended Posts