Malvo Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, Carolostadien said: Nažalost, Mladenovac bi mogao imati još žrtava, a i škola Press liječnika o trenutnom stanju: Curica i dječak koji su upucani u školi su jako teško. Od jučer ranjenih: N.N. 2006. godište djevojka, operirana je, hematom je odstranjen, ona nije vidjela na lijevo oko, tu se zaglavio metak. Čeka je još intervencija. M.A. djevojka 2005. imala je dvije prostrijelne rane, morao je biti odstranjen jedan bubreg, dio debelog crijeva, herojska operacija je napravljena. Mladić dvadesetak godina, zajednička operacija, ušao je u stanje hemoragičnog soka, naši anesteziolozi su uspjeli riješiti sve, njemu slijede dodatne ortopedske intervencije. V.M. po stabilizaciji stanja ide na dodatne intervencije, S.J. 1972. godište ozljeda grudnog koša, operiran je, stabilno je. Za sada je nepokretan 1969, godište, operiran je, nalazi Pešić Milan, operiran. U drugu bolnicu primljena su dva pacijenta: M.P. 1997. teška povreda bubrega, ostao je bez bubrega U Smederevu su tri pacijenta. Jedan je zbog komplikacija preveden u Urgentni centar, on je R.J. 2002. koji je imao ozljedu trbuha. J.M. 2000. stabilan je, i MN 2001. Svi su u životnoj opasnosti jer nikad ne možete biti sigurni što je točno ozlijeđeno, ali jedan je zaista teško. Dovoljno je jezivo ovo pročitati. A oni su živi.
Valk Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 10 minutes ago, Ayatollah said: Izgleda da nije. Direktor Vojnog arhiva je neki pukovnik Petar Ivanović (http://www.vojniarhiv.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=86&active=tekst), a pucač se preziva Blažić (pa bi mu otac sledstveno bio potpukovnik Blažić). Mislim da mi je izvor informacije prilično pouzdan, možda nije baš direktor ali neki nadležni jeste. 1
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Ja dok slušam dok nabraja inicijale godišta i povrede oću da odlepim.Jbo me ... Kad i gledam ovo....shiit has hit the fan.
JohnnyD Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jel mene neko zajebava ili oni i dalje nazivaju ovog teroristom? Sve bi uradili samo da ne priznaju da su se javila dva ludaka u 2 dana, koje je sistem iznedrio i koji nemaju nikakve veze sa politikom 2
James Marshall Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 ovo sa terorizmom je baš ono promašeno, mene sramota ispred njih, ali uvijek se mora uzeti u obzir kome se govnari sa KZŠ obraćaju 9
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jel mene neko zajebava ili oni i dalje nazivaju ovog teroristom? Sve bi uradili samo da ne priznaju da su se javila dva ludaka u 2 dana, koje je sistem iznedrio i koji nemaju nikakve veze sa politikomMislim da im je ideja da okarakterišu delo kao terorizam jer je onako bombastičnije.Nešto su ovi menjali zakon u karakterizaciji pojma "teroristički napad" ali meni je to "tanko".Ali znače pravnici odavde da pojasne.......shiit has hit the fan.
Valk Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 24 minutes ago, morgana said: zar nije penzionisan tj bivsi ili direktor ili sta god Pred penzijom, majka radi na VMA. Kažu uobražen do koske i bahat, opet jebeni narcis povređene sujete. 4 1 1
Popular Post harper lee Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 (edited) Uzgred, covek nista ne mora da zna o ovom zlocinu i tragediji u Mladenovcu da bi znao sta se i zasto desava, dovoljno je da je video snimak onog dripca u lambordziniju koji je veselo jezdio ulicama Beograda, poigravao se sa desetinama hiljada evra u kesi i drkao policiju, da bi na kraju policija "uhapsila" auto jer dripca nije smela, posto je sin Vucicevog kuma. Vec tada je ovo isto sto se desava u Mladenovcu moglo da se desi u centru Beograda, samo bi oruzje masovnog ubistva bio skupoceni automobil a ne automatska puska. Vidjao sam to u Rusiji, druga generacija (deca) bahatih mandrila koje vlast stiti razviju takozvani "Bozji kompleks", poseban nivo bahatosti koji u jednom trenutku klizne u patologiju, bolesnu ideju da je njima sve dozvoljeno i da svi drugi zivoti postoje samo kao predmet njihovog izdrkavanja. Logicno je, zamalo napisah prirodno, da ce povremeno ispadi tih idiota da dovedu do tragicnih posledica. To su vec izgubljene duse koje ne znaju za meru, principe, vrednosti, empatiju, ne znaju ni za sta sto je primereno normalnom ljudskom bicu. Njima vise nema pomoci. U Srbiji se ovakve stvari nece prekinuti sve dok se totalno ne razmontira cela ta skalamerija bahatih, oduzme im se sve sto su stekli kriminalom i bace se na marginu drustva gde i pripadaju. Jednostavno nema drugog nacina jer ta vrsta opijenosti ne zastareva, iz nje se ne moze izaci ucenjem i razumevanjem, sa njom se ne moze naci kompromis. Ti "lambordzinijevci" ce sad malo da se primire, ocevi i majke ce im na neko vreme uzeti kljuceve kola i poslati ih u inostranstvo da se tamo izduvaju dok ne prodje reakcija na ove poslednje tragedije ali kada sve to prodje vratice se u Srbiju i nastaviti po starom. Jedini nacin na koji se oni mogu resiti je potpuno i dosledno satiranje u korenu i takvog ponasanja i njegovih protagonista. Problem je, naravno, sto je prva glava tog ludila predsednik, vise vlasnik, drzave, tako da bi u slucaju da uopste ima nade da se to rascisti morala da radi ona poslovicna kuka i motika koje ce u jednom sirokom otkosu da dodje glave celom tom cirkusu. Bilo kakve polovicne metode nece biti dovoljno dobre. Sto se politickih partija u opoziciji tice, ne vredi glasati ni za koga ko ne obeca da ce u potpunosti da kriminalizuje sve odluke koje je "drzava" donela u poslednjih 11 godina, da ponisti ili stavi na reviziju sve zakone, odluke, projekte, propise, nacionalne i medjunacionalne sporazume koje je ova vlast donela, ukljucujuci i potpise racuna u kafani koji su napravljeni u ime reprezentacije. Novi Murta, ako uopste zeli da spasi drustvo a ne da bude onaj koji ce da natera Kurtu da sjase da bi on uzjahao, mora bukvalno da izbrise 11 godina Vuciceve vlasti do poslednjeg slova. Sve drugo bi bilo sminkanje mrtvaca. Edited May 5, 2023 by harper 17 4 1
brusli Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jel ovo stvarno izjavio: https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-o-ubojici-iz-mladenovca-pobio-si-ljude-s-majicom-heil-hitler-djubre-jedno/2460784.aspx
Caligula Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 minutes ago, James Marshall said: ovo sa terorizmom je baš ono promašeno, mene sramota ispred njih, ali uvijek se mora uzeti u obzir kome se govnari sa KZŠ obraćaju Teroristi imaju (politicke) zahteve. Zato i jesu teroristi, oni svojim činom i akcijom ucenjuju vlast medijskim porukama. Ovaj bilmez nije čuo za reč terorizam a kamoli da je došao do zahteva. Kapiram ja kome se obracaju ali ne moze biti da je prosecni Srbin bas toliko glup. 3
Popular Post maheem Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Just now, Caligula said: Kapiram ja kome se obracaju ali ne moze biti da je prosecni Srbin bas toliko glup. A ne, nije. 10
brusli Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Definicija terorizma: https://sh.wikipedia.org/wiki/Terorizam Quote Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. U današnjem svijetu ne postoji definicija terorizma oko koje postoji međunarodnopravno relevantni konsenzus. Uobičajene definicije terorizma se uglavnom svode na nasilna djela kojima je glavna svrha izazvati opći strah, poduzeta iz ideoloških razloga, odnosno akcije u oružanim sukobima čija su namjerna meta neborci, odnosno civili. Ovde nije bilo političkog, vjerskog ili ideološkog cilja, tako da glavni psihopata lupeta po obicaju. 4
morgana Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 minutes ago, brusli said: Jel ovo stvarno izjavio: https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-o-ubojici-iz-mladenovca-pobio-si-ljude-s-majicom-heil-hitler-djubre-jedno/2460784.aspx jeste. a majica sa hh ima veze utoliko sto je i hitler nosio majice. doduse vise potkosulje. 2
Recommended Posts