Popular Post Ayatollah Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 36 minutes ago, Redoran said: Nemojte se toliko hvatati za to, videlo se iz aviona da patetiše i da samo glumi kako je on, eto, za to ali mu ne daju konvencije pa ćemo morati bez toga. Jasno je da se smrtna kazna neće nigde ni razmatrati. Svima je jasno da patetiše i glumi, ali predsednik evropske države ovakve stvari ne bi trebao da spominje ni u zezanju sa drugarima na pecanju. Opet PR podilaženje najnižim porivima konzervativnog dela populacije koji bi leče posledice reaktivnom silom, a ne uzroke proaktivno naukom. Inače, celo obraćanje je bilo festival sile i nasilja. Na nasilje u društvu, država odgovara sopstvenim nasiljem, policajcima, kaznama, iako je takav pristup upravo i doveo do ovih događaja. Tonemo dublje u spiralu problema, umesto da pokušamo da izađemo iz nje. Na posledicu odgovaramo pojačavanjem uzroka. 19
steins Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 4 minutes ago, Taihoskopija said: Poginulo malo manje od dvadesetoro dece za dva dana, jbt. 40 roditelja trenutno živi najgore dane, ja ne mogu da procesuiram ništa. Ovo sam ja upravo mislio - jezivo. 4
morgana Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) festival sile jer su to sto jesu ali i da se u njega ulije talas nezadovoljstva, naboj doslovno moze nozem da se reze i da neko krene sad u radikalizaciju, uspio bi. psiholoskog savjetovalista, osim br tel, naravno bitu nece. dok ga luka doncic ne napravi. Edited May 5, 2023 by morgana 5
Redoran Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 20 minutes ago, Frank Pembleton said: Istini za volju, na ENS sam video javljanje novinarke ispred palate pravde koja pretpostavlja da je počelo saslušanje u tužilaštvu, ali njega su verovatno uveli kroz garažu. To je valjda za oca ubice iz Ribnikara? Ja sam mislio na oca ovog iz Mladenovca, koji pored živih srpskih tabloida uživa svu moguću anonimnost. 2
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 To je valjda za oca ubice iz Ribnikara? Ja sam mislio na oca ovog iz Mladenovca, koji pored živih srpskih tabloida uživa svu moguću anonimnost. Aha, pomešao sam.......shiit has hit the fan.
Ayatollah Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 3 minutes ago, Redoran said: To je valjda za oca ubice iz Ribnikara? Ja sam mislio na oca ovog iz Mladenovca, koji pored živih srpskih tabloida uživa svu moguću anonimnost. Ja se ne bih začudio da je u pitanju neki VBA, pa zato. Može objasniti i zašto je klinac bio tako bahat... 3
mackenzie Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, noskich said: Ne razumem kako prodaju majke i očeve? Misli na "ćale nije prijavio vreću kukuruza na tavanu"
Redoran Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 18 minutes ago, Ayatollah said: Inače, celo obraćanje je bilo festival sile i nasilja. Na nasilje u društvu, država odgovara sopstvenim nasiljem, policajcima, kaznama, iako je takav pristup upravo i doveo do ovih događaja. Tonemo dublje u spiralu problema, umesto da pokušamo da izađemo iz nje. Na posledicu odgovaramo pojačavanjem uzroka. Naše društvo i dalje posmatra odsustvo sile kao slabost i traži onu čuvenu čvrstu ruku. Stoga nema vlasti u poslednjih sto godina koja u kriznim situacijama nije prvo posezala za silom pa onda za svim ostalim. Ovde bi eventualno skandinavske zemlje i još par njih iz Evrope objavile da će uložiti pre svega u edukaciju i rad sa decom i omladinom - svi ostali bi išli na instant ulivanje sigurnosti kroz policijsko prisustvo i vidljive policijske aktivnosti. Prosveta ostaje u rukama SPS a fizičku zaštitu će joj obezbedjivati keramičar.
Baldrick S. Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 minutes ago, Ayatollah said: Ja se ne bih začudio da je u pitanju neki VBA, pa zato. Može objasniti i zašto je klinac bio tako bahat... Pa reče predsednik kad se obraćao jutros kad je govorio o oružju da "nema veze da li je neko lekar ili potpukovnik.". Otac klinca iz škole je valjda neki lekar, kapiram da je otac ovog drugog verovatno potpukovnik.
Valk Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 minute ago, Zlurad said: Otac klinca iz škole je valjda neki lekar Aj sad i ti, ko pod kamenom da si bio tri dana. Za 15 minuta rečeno i prezime i specijalizacija oca, o slici i privatnoj praksi gde radi da ne pričamo.
steins Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) Evo i vehabije krenule da prete https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=05&nav_category=16&nav_id=2328629 Edited May 5, 2023 by steins
Baldrick S. Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Just now, Valkyrie said: Aj sad i ti, ko pod kamenom da si bio tri dana. Za 15 minuta rečeno i prezime i specijalizacija oca, o slici i privatnoj praksi gde radi da ne pričamo. Pokušavam da ne pratim. Iskreno nisam ni video šta je sve izašlo po novinama. Psiha sam jutros slušao jer sam očekivao da će da ga strefi neki šlog (da barem bude neka vajda u moru sranja) pa sam čuo da je pomenuo zanimanja. Mislim za prvog znam samo da je pominjano da je lekar za ovog jutros prvi put čuo od prvorodjenog.
Patty Lee Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 hour ago, Patty Lee said: To sam i ja prvo primetila, genaration 88 on tour, i spojene mape Italije Nemačke i Španije, nenene, you can’t make this shit up Lol. Nije naci majca, nego sa maturske (ili diplomske) ekskurzije (Italija, Španija, Francuska) cenim iz nekog second handa. 4
mackenzie Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Just now, cedo said: a gde su naucili ovo narednih x dana kriticno Sledeće 2 sedmice ključne
Recommended Posts