Popular Post Ayatollah Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 3 minutes ago, Redoran said: Legalnog je previše, nema ničeg lošeg u maksimalnom ograničavanju. Ko baš zapne, naći će način da dodje do oružja ali neće baš moći da ga izvadi iz tatinog ormara. Ti si stvarno siguran da će ova akcija sprovede tako kao što kaže ova spodoba? Ovo je čisti damage control za danas. Pola njih se neće javiti uopšte na bilo kakvu reviziju, niti će ih policija juriti, eventualno tu i tamo nekog problematičnog. Btw, ja sam za potpunu zabranu oružja i da se oduzme svima, bez bilo kakvih revizija i gluposti. 17 1
Popular Post ducca Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Mogu da zamislim koliko će biti rigorozni kriterijumi i eventualna psihološka evaluacija (ako je i bude) za hitan prijem 1000 policajaca, da ne pričam o obuci od par nedelja ako i toliko. I onda će svi oni tako priučeni da drže oružje po kući, oni sa malo više kompleksa da se istripuju da su nekakva batina u svom kraju/kući,... Nema ni 2 meseca kako je onaj pandur klinac ubio ženu i sebe. Generalno je poznato da sve sama moralna i intelektualna gromada oblači unformu, ali ne oni neće sutra biti potencijalni izvor problema. 13 1
Popular Post vememah Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Vučić zahvalio taksisti koji je vozio, a zatim prijavio ubicu. Toliko o uspešnosti noćašnje policijske potrage. 6 1 1 2
Popular Post Ayatollah Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 (edited) Btw, ne daj Bože neke soft preventivne mere, npr. da se poveća broj psihologa po školama, CSR-ovima i slično. Samo ložana na silu, uniforme i oružje... Gasi požar benzinom, jer ništa drugo i ne zna. Kompleksaš najobičniji... Edited May 5, 2023 by Ayatollah 35
steins Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 3 minutes ago, Ayatollah said: Ti si stvarno siguran da će ova akcija sprovede tako kao što kaže ova spodoba? Ovo je čisti damage control za danas. Pola njih se neće javiti uopšte na bilo kakvu reviziju, niti će ih policija juriti, eventualno tu i tamo nekog problematičnog. Btw, ja sam za potpunu zabranu oružja i da se oduzme svima, bez bilo kakvih revizija i gluposti. Ma oni ne mogu da navataju tih 1200 ljudi za policiju - u KGu bio otvoren konkurs za 27 pandura na koji se nikada niko nije javio 2
Amos Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 On je imao 500 neproverenih prijava noćas....ej.. i policajac i specijalac i sudija i sve.
Redoran Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 2 minutes ago, Ayatollah said: Ti si stvarno siguran da će ova akcija sprovede tako kao što kaže ova spodoba? Ovo je čisti damage control za danas. Pola njih se neće javiti uopšte na bilo kakvu reviziju, niti će ih policija juriti, eventualno tu i tamo nekog problematičnog. Siguran sam da neće, samo se ne slažem sa generalnom tezom da je jedini efekat oduzimanja oružja pravljenje buma na crnom tržištu. Crno tržište ne može da dopre do istog broja ljudi do kojih dopire legalno tržište. 2
Amos Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Da prosvetari ne štrajkuju jer su sada deci najpotrebniji...jbt, koji gaslighting level milijardu... 8
dillinger Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 7 minutes ago, garmonbozia said: Lepo će da se iskoristi ovaj događaj za kontrolu interneta. Za kontrolu svega. Aj svi smo sad u fazonu oduzimanja oružja jeste to fino ali prvo onih 5000 specijalaca te 1000 novih policajaca sutra još ko zna ko na razoružan narod, epilog je šta? Poslovična nesposobnost i javašluk je jedina nada da ne potonemo u, ne znam kakav rigidan sistem koji jo nema imena 1 1
Re-ac-tor Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Koliki % vlasnika kućnih arsenala će (bez otpora) pristati da preda nelegalno oružje?
Kreuz Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Baš htedoh da pitam da li neko prepoznaje majicu, je l" ovo neko generic LC Waikiki / H&M sranje ili će da krene priča o 88...
Redoran Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 4 minutes ago, Re-ac-tor said: Koliki % vlasnika kućnih arsenala će (bez otpora) pristati da preda nelegalno oružje? Svako će da pristane kao bela lala ako mu policija pokuca na vrata. Priče o herojskom otporu do smrti nemaju veze sa mozgom. Ključno pitanje je da li će policija kucati na vrata masi svojih sadašnjih i bivših kolega, za koje cela zemlja zna da su glavni nosioci što nepotrebnih što nelegalnih kućnih arsenala. 2
Recommended Posts