arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 7 minutes ago, Lancia said: Wtf?¿ Govnoidima nije bilo dalje zanimljivo jer je promašio pa je vest vrlo štura, dve rečenice 1
maheem Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 3 minutes ago, jorma shparga said: U medjuvremenu novi mass shooting u Mladenovcu... Sta se zbiva?!
Taihoskopija Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 3 minutes ago, garmonbozia said: "Kako prenose mediji, napadač je i dalje naoružan i puca po Mladenovcu. On je pobegao ka Begaljičkom brdu i policija mu je za petam" Brate
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 2 minutes ago, maheem said: Sta se zbiva?! 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=04&nav_category=16&nav_id=2328348 kolektivno prsnuće jednog naroda
Ratamahatta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Just now, Svemir Zeka said: Nećemo imati dovoljno policije da opsluži sve Kod mene u selu neki lik pre desetak godina navuko 2 patrole milicije laznim prijavama za obijanje dvaju trafika, i onda otisao i obio trecu u naselju oko kog inace patroliraju
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 2 minutes ago, aram said: I to mu, kako čujem, nije prvi put. Prvi put promašio pa verovatno smislili ugrožavanje opšte bezbednosti ili slično. Sad kad je opet promašio ako ne bude kvalifikacija pokušaj ubistva onda ništa jbg. Čekamo da pogodi, sistem nije u problemu što kaže Pantela
aram Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Mass shooting contagion? @arheolog1981 kaže mi drugarica koja tu živi da dosta često puca na ptice
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 5 minutes ago, arheolog1981 said: Automatska puška iz kola, pa jbt ovo ne treba džaba ni hapsiti. Ej bre stroža kontrola oružja a nama kalaši dostupni po Srbiji i to ne verujem ništa specijalno teško dostupni Bilo je takvih mafijaških ubistava (čitav šaržer iz kalaša iz kola u pokretu) ali to su radile profi ekipe koje nisu pucale nasumično. Ovo deluje kao nasumično prangijanje.
Popular Post Midžeta Posted May 4, 2023 Popular Post Posted May 4, 2023 13 minutes ago, Midgeta said: Moj drug najbolji je iz Mld, kaze da je medju pogodjenim drug od sestre mladje njegove i culi su da je kriticno Izgleda da je preminuo 18
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 2 minutes ago, Redoran said: Bilo je takvih mafijaških ubistava (čitav šaržer iz kalaša iz kola u pokretu) ali to su radile profi ekipe koje nisu pucale nasumično. Ovo deluje kao nasumično prangijanje. I meni ne deluje kao mafijaški obračun kao što neko pomenu na početku. Policajac i deca pogođeni... neki novi psiho 1
Midžeta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, Redoran said: Kažu policajac i njegova sestra ubijeni. Da i sestra mladja, sad mi kaze drug, imam pbp iz Mld
Recommended Posts