May 5, 20231 yr @mraki Po Blicu 8 mrtvih, po Telegrafu 10, ranjenih bar 13. Edit: sad je Telegraf spustio na 8! Edit 2: a Blic izmenio naslov pa ispada da je napadač u bekstvu a ne opkoljen... ne, ja ne mogu više ovo. Edited May 5, 20231 yr by Patty Lee
May 5, 20231 yr 1 minute ago, Patty Lee said: Blago onom ko je zaspao. nema šane da zaspim sad do zore
May 5, 20231 yr 14 minutes ago, Mil@n said: Malo mi je lakše kad čujem da je pokrenuta akcija VIHOR, odmah mi padne kamen sa srca i znam da će ga brzo uhvatiti. Not. saće Lazari i Nore i sve ostalo što smo vidjeli na GRANITU jebote mi stvarno živimo u Potemkinovim selima, samo što je sad naišao orkan i razjebao sve te kulise
May 5, 20231 yr Sace Danica da nam otkrije toplu vodu u bojleru yet again kako mrtve nista ne moze da vrati
May 5, 20231 yr Just now, JohnnyD said: Jel tvitovo Krstic o Mladenovcu i okrivio Djilasa, zna li se sta? Ne pratiš, Đilas odavno nije neprijatelj.
May 5, 20231 yr Jao bre, pogani Blic opet prenosi naricanja roditelja kojima su ubijena deca, ajde bre više, smećari.
May 5, 20231 yr 9 minutes ago, Mil@n said: Grujičić Kako mi se ta žena ekspresno popela na sam vrh shit liste.