vojiste Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Sad se pojavljuju vesti o nekoj pucnjavi u Mladenovcu i da ima sedam ranjenih. Nadam se da nije istina posto objavljuju sumnjivi mediji.
Taihoskopija Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ne znam gde ovo, Doom tema zatvorena: U pucnjavi koja se dogodila kod Mladenovca ranjeno je nekoliko ljudi, među kojima su i deca. Prema prvim informacijama, policija i Hitna pomoć se nalaze na terenu, a radi se o više lica ranjenih vatrenim oružjem i u toku je reanimacija, saznaje Euronews Srbija. Za napadačem se traga.
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Sad ćemo da otvorimo Doom ponovo. Ima li kraja ovome… 1
ragasto Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Dobio sam nezvaničan info i o pucnjavi u Grockoj...prvo sam pomislio da je ovo trigerovalo ko zna šta sve, ali izgleda da su u pitanju mafijaški obračuni.
Milosh76 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Prema nezvaničnim informacijama ima i povređene dece. Mediji pišu i da je navodno pucano iz automatkse puške iz automobila u pokretu i da se sve odigralo u selu Dubona.Mediji dodaju i da je policajac teško ranjen.Kako Pink nezvanično saznaje, muškarac iz vozila u pokretu, iz kalašnjikova puca ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem U. M. 21 godina. On je pobegao u "mercedesu" nakon što je ispalio hice.Nijedna od ovih informacija za sada nije zvanično potvrđena 3
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, Redoran said: Sad ćemo da otvorimo Doom ponovo. Ima li kraja ovome… Danas je lik na Gundulićevom vencu pucao sa terase na ženu koja je šetala psa...
Lancia Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, arheolog1981 said: Danas je lik na Gundulićevom vencu pucao sa terase na ženu koja je šetala psa... Wtf?¿ 1
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=04&nav_category=16&nav_id=2328348 kolektivno prsnuće jednog naroda
Popular Post Midžeta Posted May 4, 2023 Popular Post Posted May 4, 2023 (edited) Moj drug najbolji je iz Mld, kaze da je medju pogodjenim drug od sestre mladje njegove i culi su da je kriticno Edited May 4, 2023 by Midgeta 11
garmonbozia Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 "Kako prenose mediji, napadač je i dalje naoružan i puca po Mladenovcu. On je pobegao ka Begaljičkom brdu i policija mu je za petam"
arheolog1981 Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Automatska puška iz kola, pa jbt ovo ne treba džaba ni hapsiti. Ej bre stroža kontrola oružja a nama kalaši dostupni po Srbiji i to ne verujem ništa specijalno teško dostupni
aram Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 9 minutes ago, arheolog1981 said: Danas je lik na Gundulićevom vencu pucao sa terase na ženu koja je šetala psa... I to mu, kako čujem, nije prvi put.
Recommended Posts