Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, svashtabezneshto said:

a, evo, dušan nedeljković kaže da je njegov sin, sa drugarom, razoružao klinca

edit: zanemarite komentar autora tvita

Pankeri...najgori ljudi ikad :fantom:

• Haha 3
Posted

Mislim da mi je neko danas javio da ga je neki VR roditelj tako dobro cinjenicno patosirao na twitteru da je ovaj odustao od dalje rasprave.

Posted (edited)

glavonja je uchestvovao lichno svemu od termopila na ovamo :isuse:

ed. jedino u shta ne treba imati sumnje jeste da ce sve shto moze da bude uradjeno naopako, biti uradjeno naopako. uz neko malo zamotavanje u neke zakonske i pravnichke oblande na pochetku, a posle rusvaj.

takodje nikad ne treba izgubiti iz vida ko je to ko ce tako da uradi, ko ima svu vlast i mehanizme da to tako uradi i ko ima interes da tako bude.

Edited by gospa buba
  • +1 6
Posted

Kako je ona žena dospela na mesto ministra prosvete, koji je kosmos to tako uredio? :sad:

• +1 2
Posted

žitorađski kosmos, ivica dačić

• +1 2
  • Tužno 1
Posted
7 minutes ago, Svemir Zeka said:

Kako je ona žena dospela na mesto ministra prosvete, koji je kosmos to tako uredio? :sad:

Onaj deo snimka gde ona izlazi iz kola i bukvalno nabada i očekujemo je da vidimo prelom noge u tekućem vremenu je sve što treba da znamo o tom biću...

• +1 6
  • Haha 2
Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Onaj deo snimka gde ona izlazi iz kola i bukvalno nabada i očekujemo je da vidimo prelom noge u tekućem vremenu je sve što treba da znamo o tom biću...

Bukvalno. Sramotan snimak. 

Posted (edited)

ona se tako oprema od sabajle, sad bash ako izbije neka obaveza, ponese neko noz u shkolu i slichno, nije ona kriva shto se nije spremila bash za taj dogadjaj. vazno je da je dama. priche sa lokala o njoj su spektakl.

slavica slupala kola, slavica iskrivila shtiklu.

Edited by gospa buba
Posted

Ugasise li Pink?

Rialiti makar?

Neka mera, neki zakon, nesto?  Ili Vucic da na sajmu oruzja pita dete od sedam godina "sta znas od oruzja" onako afirmativno, kao da ga ispituje gradivo... kome ni danas nije jasno ko je odgovoran za ova ubistva i kakvo zlo nam odlucuje o zivotima (i zivotima nase dece) je zaista imbecil.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
50 minutes ago, ljuttko said:

Da sam nedobog razredni u odeljenju u koje idu glavonjina deca tačno osećam da bih završila na naslovnoj kurira jer bi tu njušku na kraju udarala čime god stignem. Na tw je neko sačuvao i okačio ( iako je on uredno obrisao ) poduži twit u kome 3 maja pouzdano tvrdi da je stradao samo čuvar a tek poneko ranjen, ništa ozbiljno i nastavlja da tvrdi čak i kad neko dopiše ali ima mrtve dece. Bezobrazno i dripački. On i žena mu su se utrpavali pred svaku kameru i gde god može ko grinje

mni lično je malko sumanuto da trošimo tastaturu oko nekog debosa željnog pažnje, kada je ribnikar od dana masovnog ubistva pa nadalje, slika i prilika kako se "rešavaju" stvari, odnosno, kako je osnovni modus operandi, gurnuti sve pod tepih, jer, nije se desilo, osim za one nesrećne ljude kojima se desilo.

pri čemu država radi sjajan posao na temu, pošto se na obeležavanju tog užasnog događaja, onomad pojavilo po mojoj slobodnoj proceni između 70 i 150 osoba;

dovoljno je izračunati koliko ribnikar ima u proseku učenika po odeljenju, pa x broj roditelja, da bi se zaključilo kako je, jebiga, sve to tužno ali nije se meni desilo i ja imam život.

da ne pominjem kako bi to dešavanje trebalo da bude relevantno makar za komplet vračar na potezu 500-1000metara levo i desno od škole, pa x broj ljudi koji tu žive.

eto, zato smo tu gde jesmo, između ostalog. 

...

da ne bude da nešto metafizički seirim; ako se ispostavi, kao što sam ja čuo, da škola ima napismeno od roditelja da ovaj mali nosi nož redovno u školu već par meseci a da je feedback bio blizak nuli, odnosno, rekao je da neće više, onda je to odgovornost sistema a ne deteta debila, kojeg roditelji volonterski prijavljuju, jer škola nema živaca da se bavi takvim stvarima.

• +1 2
Posted
57 minutes ago, ljuttko said:

Da sam nedobog razredni u odeljenju u koje idu glavonjina deca tačno osećam da bih završila na naslovnoj kurira jer bi tu njušku na kraju udarala čime god stignem. Na tw je neko sačuvao i okačio ( iako je on uredno obrisao ) poduži twit u kome 3 maja pouzdano tvrdi da je stradao samo čuvar a tek poneko ranjen, ništa ozbiljno i nastavlja da tvrdi čak i kad neko dopiše ali ima mrtve dece. Bezobrazno i dripački. On i žena mu su se utrpavali pred svaku kameru i gde god može ko grinje

grozan lik. attention whore. nervira me sto ga mediji uzimaju za ozbiljno.

• +1 4
Posted
12 minutes ago, uini said:

...

da ne bude da nešto metafizički seirim; ako se ispostavi, kao što sam ja čuo, da škola ima napismeno od roditelja da ovaj mali nosi nož redovno u školu već par meseci a da je feedback bio blizak nuli, odnosno, rekao je da neće više, onda je to odgovornost sistema a ne deteta debila, kojeg roditelji volonterski prijavljuju, jer škola nema živaca da se bavi takvim stvarima.

Na glavonju se mora trošiti tastatura jer je izmedju ostalog i prototip ljudi - sve znam najbolje i ima da rešim kako ja mislim a tup je ko ( aj da ne lajem ...) i ja bih i njega svrstala u ono-  e i zbog ovakvih smo tu gde jesmo, tupih a umišljenih 

Mene iz ovoga što sam podvukla zanima  kako su roditelji znali da ovaj dečak nosi redovno nož u školu. Ok , preko  svoje dece, recimo. Da li je on to deci pokazivao ili pretio jer ima nož ili šta. Ako je pokazivao, zato se nije završilo kao juče, pozivom školskom policajcu da ga pregleda nego tek danas  ? Ili su njemu ranac trkeljisala druga deca ko glavonjin sin sa ortakom  iz nekog razloga ( ako je glavonjina priča iole tačna  kako i zašto ortaci pretresaju ranac drugog dečaka ) Ne znam ništa o svemu, ovo su moja neka razmišljanja  i ovako sa strane rekla bih da tu ima sto nezdravih situacija .

Ministarka kao i svaki penzos pa i ja treba da srče kafu ujutru  misli kako da lepo provede dan a ne da se poštapa po kaldrmi u autfitu kao da se nije ni presvlačila od prethodnonoćne žurke. Pet puta sam se zapitala kako je dodjavola ne mrzi da se uopšte obuče, češlja i maskira posle 30 i više godina staža i istih aktivnosti opet svaki dan. Starija je od mene dodjavola, rekla bih da sam vitalnija od nje ali to brate dosadi , o sposobnosti da s enosi sa poslom da i ne govorim

• +1 3
Posted
30 minutes ago, ljuttko said:

Na glavonju se mora trošiti tastatura jer je izmedju ostalog i prototip ljudi - sve znam najbolje i ima da rešim kako ja mislim a tup je ko ( aj da ne lajem ...) i ja bih i njega svrstala u ono-  e i zbog ovakvih smo tu gde jesmo, tupih a umišljenih 

Mene iz ovoga što sam podvukla zanima  kako su roditelji znali da ovaj dečak nosi redovno nož u školu. Ok , preko  svoje dece, recimo. Da li je on to deci pokazivao ili pretio jer ima nož ili šta. Ako je pokazivao, zato se nije završilo kao juče, pozivom školskom policajcu da ga pregleda nego tek danas  ? Ili su njemu ranac trkeljisala druga deca ko glavonjin sin sa ortakom  iz nekog razloga ( ako je glavonjina priča iole tačna  kako i zašto ortaci pretresaju ranac drugog dečaka ) Ne znam ništa o svemu, ovo su moja neka razmišljanja  i ovako sa strane rekla bih da tu ima sto nezdravih situacija .

postavljas logicna pitanja i trazis logicne odgovore? U Srbiji?

good luck with that.

zemlja u kojoj glavonja i njegov sin uzimaju stvari u svoje ruke, resavaju probleme.

Posted (edited)
1 hour ago, Djuro said:

zemlja u kojoj glavonja i njegov sin uzimaju stvari u svoje ruke, resavaju probleme.

posto je "probleme" u italicu: jel to znaci da noz u skoli u kojoj je 3. maja bilo nezapamceno masovno ubistvo, nije problem ili kako?

ocigledno je da moramo ovde jedan back to basics da uradimo, da bismo uopste zdravorazumski diskutovali.

Edited by uini