Jump to content

Kvalifikacije za EURO 2024

Featured Replies

• Author

Hrvati primiše od Velsa u 93. min i izgubiše 2 boda. Gledao sam jednim okom, bili su osetno bolji, ali generalni utisak cele utakmice je mlak.

Španci tek u 85 min prelomili Norvešku bez Halanda, 2 gola Joselu-a za konačnih 3:0.

• Replies 389
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=17&nav_id=2352277   Navijači Rumunije izbačeni su sa stadiona "Fadilj Vokri", a pre toga i napadnuti zbog toga što s

• John Coltrane
    John Coltrane

Što da ne? Ili su možda trebali da stanu na 3:0 i onda da se preostalih 60min dodaju na svojoj polovini..

• rumuni braca 

Posted Images

Ja gledao prvo  Vels je bio ocajan; ne mogu da verujem da nisu dobili sa 3-4 gola razlike. 

Koja je fora sa retardiranm YT gde kad kucam da vidim golove izlazi milion klipova sa snimcima iz video igre?

• Author

Højlund 5 komada u dve utakmice 

Jbt mislio sam da je Bosna bolja ekipa, tuznih 45 minuta

Za sve golove posle par minuta (obicno ima vise alternativnih sotera za video i razlicitih uglova):

https://old.reddit.com/r/soccer/new/

Edited by bags

Borat ispreskakao Dance, jos jednom se potvrdjuju vecne reci 1 barda Zivadinovica

Krstajajic :rolf:

odakle đetićima ovolko malijeh ljudi? 

Dobismo nekako, Plavard kao nekada protiv argentine.

Na kraju je irac postigao gol ali ga je Mike odbranio.

34 minutes ago, borris_ said:

Na kraju je irac postigao gol ali ga je Mike odbranio.

Irci i tamnoputi Francuzi koji igraju rukom - name more iconic duo. :D

a sad derbi ovog prozora, Kvaradona protiv Haalanda Odegarda

On 26.3.2023. at 19:18, Moća said:

Koja je fora sa retardiranm YT gde kad kucam da vidim golove izlazi milion klipova sa snimcima iz video igre?

TV prava za kvalifikacije postala ozbiljan biznis. Ne može ništa na YT, a pretraga će ti dati ovo što pominješ - masu nekih čobana koji na fotografiju iz pretrage namontiraju nešto što podseća na zvaničnu UEFA grafiku za kratke izveštaje sa utakmica, i onda skupljaju klikove od ljudi koji se zeznu. YT pomno prati i skida sve piratske snimke golova, a za ove navlakuše ih zabole.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout