March 24, 20232 yr 9 minutes ago, goofs said: Zvucis ko da je Krstaja licno dao golove i igrao centarhalfa. Lik je diletant i figurina na tom SPu, isto tako sam mogao i ja da vodim reprezentaciju i imao bih isti ucinak. Ta ekipa tada je bolja od ove ekipe sada sto smo imali, pogotovo ako se uzmu u obzir povrede Mitra i Vlahovica. Znaci uticaj trenera je potpuno nebitan? Najbolje da igraci sami igraju. Pokusavam da ukapiram logiku: - igrali sno kao go kurac. Krstaja je supak - igrali sko dobro. Kakve ima veze pa nije on davao golove. Ok 😆 kapiram da Piksi fanovi ne daju na bozanstvo ali morace mnogo vode da prodje da se opere za blamazu iz Katara. A i imao je mnogo jaci tim nego 2018 sta god da neki mislili Edited March 24, 20232 yr by NevenMan
March 24, 20232 yr Znaci uticaj trenera je potpuno nebitan? Najbolje da igraci sami igraju. Ok [emoji38][emoji2371]Uticaj trenera koji je preuzeo gotov Muslinov tim je koliki?
March 24, 20232 yr Uticaj trenera nije nebitan, naravno. Uticaj Krstaje je nebitan posto covek tada nije ni bio trener, bio je tim-menadzer (I shit you not, nije imao licencu za trenera u trenutku preuzimanja reprezentacije). Nije ni sada neki trener, vidi se to po rezultatima i angazmanima, ali bar ima papir.
March 24, 20232 yr 1 minute ago, Babu Bhatt said: Uticaj trenera koji je preuzeo gotov Muslinov tim je koliki? On je sastavio tim i vodio nas do te jedine pobede od 1998 . Mnogima ovde na forumu je to jedina pobeda u zivotu koju kogu da pamte
March 24, 20232 yr On je sastavio tim i vodio nas do te jedine pobede od 1998 . Mnogima ovde na forumu je to jedina pobeda u zivotu koju kogu da pamteKoje jedine pobjede?A 2010.?
March 24, 20232 yr 4 minutes ago, Babu Bhatt said: Koje jedine pobjede? A 2010.? Da, Jovanovicevo uskakanje u kanal sam zaboravio. Jedna od onih imali smo vise srece nego pameti pobeda.
March 24, 20232 yr Kakva bi to topla bratska priča bila, Srbija i CG na Euru.Ali, Madjari su izrasli u zajebanu ekipu.
March 24, 20232 yr Francuska je jos bolja od SP. Na svaki kornee protivnicku ekipe Sansa za nas. Naprijed idu 100 na sat.
March 25, 20232 yr 22 hours ago, Babu Bhatt said: Kakva bi to topla bratska priča bila, Srbija i CG na Euru. Ali, Madjari su izrasli u zajebanu ekipu. Bitno je da se Srbija plasira. A da li ce sa nama ici Madjari, Crnogorci, Bugari ili Litvanci naprosto me zabole spolovilo Edited March 25, 20232 yr by NevenMan
March 25, 20232 yr Jermeni poveli protiv Turaka. Belorusi se blamiraju protiv Svajcaraca Kvalifikacije od pet ekipa gde dve idu dalje; znace da ako sutra pobedimo; gotovo sigurno smo vec na Evropskom. Edited March 25, 20232 yr by NevenMan