Serena Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 19 minutes ago, Arkadija said: Duci igra odlično, i vodi 1:0 protiv Sinera. U setovima? Odoh da palim TV.
Milošica Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Just now, Serena said: U setovima? Odoh da palim TV. Nemoj jbt, proći će te bes. 2
TS-CS Posted August 16, 2023 Author Posted August 16, 2023 Dusanov kik servis po sirini (na AD stranu) je praznik za oci tako je i Novaka proletos maltretirao u banjaluci 2
Serena Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Steta sto ispusti onaj dugacki gem na Sinerov servis, mec bi vec bio gotov. Italijan deluje bas potroseno.
Arkadija Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 1 minute ago, Serena said: Italijan deluje bas potroseno. Nije se uopšte namučio u Torontu. Osvojio ga je lagano.
aram Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 mrzim ove servise ispod ruke, ali kad ti protivnik stane 5 metara od osnovne linije sasvim su ok 1
aram Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Ahahah bio sam zaboravio da je Borna Ćorić prošle godine uzeo Sinsinati, sad čujem najavu "defending champion..."
Ras Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Mislim da su dobre šanse da večeras Monfils dobije Đokovića po prvi put u karijeri.
Arkadija Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Malopre odgledah reprizu Novakovog meča. Servis mu je blagi užas. Stvarno ne znam taj vrhunski sport, ali mi je prosto neverovatno da neko posle 25 godina bavljenja tenisom, nema u mozgu zacrtanu tu putanju izbačaja loptice i petlje koju ruka pravi. Po meni bi to trebalo da je već u genetskom kodu. A ne da svaki put, pred najvažnije turnire, on uči da sevira i od trenera traži da mu kaže kako da baci lpticu.
Heaviside Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Pa i jeste tako kako ti misliš da bi trebalo da bude, ali kad su u lošoj formi fali koja nanosekunda i koji milimetar. Na tv-u pored drugih vanzemaljaca to deluje užasno, a zapravo je to i dalje svemirski nivo i za mnoge koji su ceo život posvetili tom sportu, a kamoli za nas koji nismo taj pokret uvežbavali 25 godina. 2
Serena Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Ma otkud zaboravio petlju. Uvezbava neku novu da bi izbegao naprezanje povredjenog misica.
Serena Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Sinoc je Cicipasa neka starija zena iz prvog reda ometala tokom servisa tako sto je zujala kao pcelica. Ovaj se zalio sudiji koji nije preduzeo nista jer se nije znalo ko ga ometa. Kasnije je sam prisao publici i upitao ih ko to glumi pcelicu te su mu neki od njih indikovali doticnu gospoju.
Ras Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 17 minutes ago, Serena said: Ma otkud zaboravio petlju. Uvezbava neku novu da bi izbegao naprezanje povredjenog misica. Na koju povredu misliš? Od ranije, ili nešto sveže? Zverev dobio Medu, po prvi put nakon 3 ili 4 uzastopna poraza. I prva njegova (Zverev) pobeda nad Top 10 igračem ove godine (ako sam zapamtio imao je 8 poraza).
Recommended Posts