April 13, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: @Arkadija dusho, hoce li nas spziti Rudonja?¿ Novak gubi prvi set, jer čeka da senka prekrije teren. Posle ćemo videti.
April 13, 20241 yr 15 minutes ago, Max Morlock said: Propao je još kad se Štepanek povukao Sad sam guglala. U zene se razumes u muskarce jok
April 13, 20241 yr 2 minutes ago, Sandradjer said: Sad sam guglala. U zene se razumes u muskarce jok Al se zato lepi Rade razume u žene Novak krenuo opusteno
April 13, 20241 yr 15 minutes ago, Sandradjer said: U zene se razumes u muskarce jok Vidi se da si nova, samo jedan je nadimak bio Lepi Rade 8 minutes ago, Serena said: lepi Rade razume u žene Q.e.d.
April 13, 20241 yr Moze li neko da javi Novaku da uzalud ceka senku na terenu, leva tribina je toliko niska da nece moci to zadovoljstvo da mu priusti.
April 13, 20241 yr 14 minutes ago, Max Morlock said: Vidi se da si nova, samo jedan je nadimak bio Lepi Rade Q.e.d. Pa da guglam Naked Stepanek . Mislim zbog On nece na deponiju. Moram da doprinesem da se pokazem Edited April 13, 20241 yr by Sandradjer
April 13, 20241 yr 1 minute ago, Sandradjer said: Pa da guglam Naked Stepanek U njegovo vreme nisi morala da ga guglaš golog, sâm bi se pojavio...
April 13, 20241 yr 1 minute ago, Max Morlock said: U njegovo vreme nisi morala da ga guglaš golog, sâm bi se pojavio... To su bila vremena, doduse igrao je 2017
April 13, 20241 yr 6 minutes ago, Arkadija said: Pa da je poslednji, ne bih uzela u razmatranje Tako su sve govorile