Arkadija Posted April 11 Posted April 11 Mnogo mi se sviđa ovaj Novakov duks. Konačno nije kao plastična kesa. 2
Serena Posted April 11 Posted April 11 Meni je boja jako lepa jedino mi se ne svidja deo oko vrata. Kao da je ustirkano
Serena Posted April 11 Posted April 11 Sutra igra protiv De Minora, nece valjda navijati i za njega Mec pocinje oko pola 3. De Minor nije neki sljakas ali ako ga publika ponese moze svasta da bude. Za vikend najavljuju dolazak africkog vrelog talasa i temperaturu do 30C.
Sandradjer Posted April 12 Posted April 12 8 hours ago, Ros said: čovek živi život Kakav Latissimus dorsi 1
Arkadija Posted April 12 Posted April 12 Cicipas lagano sa Kačanovim, Siner, za sada, isto tako sa Runeom.
Serena Posted April 12 Posted April 12 Siner deluje bas mocno. U 7 njegovih servis gemova Rune je uzeo samo 6 poena.
Milošica Posted April 12 Posted April 12 (edited) Dva turnira sa najgorom publikom su u Francuskoj. Edited April 12 by Milošica 3
Ras Posted April 12 Posted April 12 (edited) Rune je juče igrao mnogo dobar meč protiv Dimitrova u tri tesna seta, gde je dobio oba TB, u prvom i trećem. Odgledao sam sinoć na preskok. Posle čitam da je pre toga završavao i meč prethodnog kola. Edited April 12 by Ras
Serena Posted April 12 Posted April 12 (edited) Publika uzasna, a i sudija briljira sa onom opomenom Runeu za nista, a potom jednu Sinerovu lopticu koja je bila u autu on proglasio dobrom. Evo seta za Danca Edited April 12 by Serena
Recommended Posts