Arkadija Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, Serena said: Nesto ga muci, nemoguce da je zbog vrucine ovakav. fuizčka sprema ga muči u kombinaciji sa krštenicom
Serena Posted April 11 Posted April 11 I mene muci krstenica, ne vidim najbolje lopticu. Dal je do kamere ili mojih naocara.
Milošica Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, Arkadija said: fuizčka sprema ga muči u kombinaciji sa krštenicom 1
Milošica Posted April 11 Posted April 11 Novak: "Bolje da sam proveo dva sata u liniji 39 nego ovde" 3
Serena Posted April 11 Posted April 11 Muzeti je juce rekao da se nece iznervirati ako izgubi danas od Novaka. Bice to jedna korisna lekcija za njega. Ali da izgubi od ovakvog Novaka sad kod zene na ribanje 1
Serena Posted April 11 Posted April 11 7 minutes ago, Milošica said: Novak: "Bolje da sam proveo dva sata u liniji 39 nego ovde" Kad se on to vozio busom br 39?
x500 Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, mire said: penzija Da, ali ne danas 1 hour ago, Midgeta said: Raspada se Đovak I sastavi se taman da pobedi
Max Morlock Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Serena said: Kad se on to vozio busom br 39? Dok je još bio u tečnom stanju a Srki muvao sirotu Dijanu... 1 3
JohnnyD Posted April 11 Posted April 11 7 minutes ago, Serena said: Kad se on to vozio busom br 39? Kad je isao od Slavije do Autokomande na zvezdinu utakmicu kao svaki pravi Delija
Heyter Posted April 11 Posted April 11 Bilo bi lepo da iskoristi provedeno vreme u MC, da se (kao onomad sVajdom) trči i vozi bajs po brdima iznad grada.
Recommended Posts