April 11, 20241 yr Tacno ce ga ovi moji penzionisati. Siner, Nardi pa Muzeti A ovaj Lorenzo ko da je sa Vavrinkom vezbao bekend. Bio mu je ranije nekako leprsaviji. Nema vise eksploatacije jednorucnog bekenda...
April 11, 20241 yr Author he he, mandrili sa tribina krenuli da provociraju kod 2-4 a on naravno jedva docekao nikada nece nauciti .... ali nikad
April 11, 20241 yr Pokajte se Tome neverne.. A što je najgore (ili najbolje) Nolo je tek na 33% svojih šljaka mogućnosti!
April 11, 20241 yr Koliko njega nervira kacket Dobro je, uze set, na veliku zalost italijanskih navijaca.
April 11, 20241 yr 12 minutes ago, Serena said: Tacno ce ga ovi moji penzionisati. Siner, Nardi pa Muzeti A ovaj Lorenzo ko da je sa Vavrinkom vezbao bekend. Bio mu je ranije nekako leprsaviji. Nema vise eksploatacije jednorucnog bekenda...
April 11, 20241 yr 1 minute ago, Heyter said: Pokajte se Tome neverne.. A što je najgore (ili najbolje) Nolo je tek na 33% svojih šljaka mogućnosti! tek ja do šlj stigao
April 11, 20241 yr Novak nema kondicije za ovaj meč, kako li bi igrao protiv nekog stvarno dobrog ???? Oće dumre sad.