April 9, 20241 yr Ovo je bilo ubedljivo, ali i Višković kaže, koliko puta se dogodilo da Novak ovako silovito krene u Monaku, pa on da samo stane.
April 9, 20241 yr Ja sam i dalje skeptična. Videćemo kada bude igrao ,protiv nekog ozbiljniheg protivnika.
April 9, 20241 yr Novak fenomenalan. Ziki mu bas lepo stoji u boksu Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Steta za Alkaraza.
April 9, 20241 yr 3 hours ago, Serena said: Novak fenomenalan. Ziki mu bas lepo stoji u boksu Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Steta za Alkaraza. Drago mi je da ovo procitam za Djokovica. Sta bi za Alkaraza, ako nije neka povreda, onda nikakva steta . Neka se decko opasulji
April 9, 20241 yr Povreda desne podlaktice. Kaze da je problem nastao na mecu u IW protiv Zvereva. 15 minutes ago, Sandradjer said: Drago mi je da ovo procitam za Djokovica. Evo da vidis kako je to izgledalo Ne samo da je igrao nego i bio lep kao lutka Nego ova Aliz Lim je mogla i nesto manje izazovno da obuce, covek se jedva skoncentrisao 3 hours ago, Serena said: Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Zelja mi se ispunila. Ima da ga sredi Nole ko mace muskatlu
April 10, 20241 yr 9 hours ago, Serena said: ... Ne samo da je igrao nego i bio lep kao lutka ... 1 hour ago, Sandradjer said: Nole sija. Svaka cast . Žene u transu, valjda neće i on na deponiju Spoiler
April 10, 20241 yr Bije Siner sa svih strana Korda ce se provesti ko Safulin juce. Poceo je kao Iga u pauzama da se pokriva peskirom po glavi.