Arkadija Posted April 9 Posted April 9 Ovo je bilo ubedljivo, ali i Višković kaže, koliko puta se dogodilo da Novak ovako silovito krene u Monaku, pa on da samo stane.
Lancia Posted April 9 Posted April 9 17 minutes ago, Tsai said: alkaraz se povukao Cupi ne ti, nego Alkaras. 1 1
Arkadija Posted April 9 Posted April 9 Ja sam i dalje skeptična. Videćemo kada bude igrao ,protiv nekog ozbiljniheg protivnika. 2
Serena Posted April 9 Posted April 9 Novak fenomenalan. Ziki mu bas lepo stoji u boksu Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Steta za Alkaraza. 1
Sandradjer Posted April 9 Posted April 9 3 hours ago, Serena said: Novak fenomenalan. Ziki mu bas lepo stoji u boksu Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Steta za Alkaraza. Drago mi je da ovo procitam za Djokovica. Sta bi za Alkaraza, ako nije neka povreda, onda nikakva steta . Neka se decko opasulji
Serena Posted April 9 Posted April 9 Povreda desne podlaktice. Kaze da je problem nastao na mecu u IW protiv Zvereva. 15 minutes ago, Sandradjer said: Drago mi je da ovo procitam za Djokovica. Evo da vidis kako je to izgledalo Ne samo da je igrao nego i bio lep kao lutka Nego ova Aliz Lim je mogla i nesto manje izazovno da obuce, covek se jedva skoncentrisao 3 hours ago, Serena said: Navijam za Muzetija u sledecem kolu. Zelja mi se ispunila. Ima da ga sredi Nole ko mace muskatlu 1
Max Morlock Posted April 10 Posted April 10 9 hours ago, Serena said: ... Ne samo da je igrao nego i bio lep kao lutka ... 1 hour ago, Sandradjer said: Nole sija. Svaka cast . Žene u transu, valjda neće i on na deponiju Spoiler 5
Sandradjer Posted April 10 Posted April 10 Mislim da je bio tamo, ali po drugom osnovu Spoiler Zbog zgodne zadnjice
Serena Posted April 10 Posted April 10 Bije Siner sa svih strana Korda ce se provesti ko Safulin juce. Poceo je kao Iga u pauzama da se pokriva peskirom po glavi. 1
Sandradjer Posted April 10 Posted April 10 Bravo care Sinere Nadam se da ces javiti kad igra ovaj nas da se organiziram
Recommended Posts