Lancia Posted March 29 Posted March 29 3 minutes ago, Sandradjer said: Jos jedan Alkaraz, oooo noooo U sto pezeta da ce biti broj jedan. Gledaj mu samo to visoko celo. 4
Sandradjer Posted March 29 Posted March 29 9 minutes ago, Lancia said: U sto pezeta da ce biti broj jedan. Gledaj mu samo to visoko celo. I ovaj je lozana 1
TS-CS Posted March 30 Author Posted March 30 ovaj turnir je jubilarni 300. iz masters (super 9) kategorije. 200. je takodje bio Majami 2012. kad je Nole dobio Mareja u finalu, na Ki Biskejnu koji mi moram priznati pomalo nedostaje. znam da oni tamo tamane sve sto ne donosi ocekivani profit ali ova varijanta pola nfl stadion pola montazne tribine, jos zacinjene ovom dolfins bojom gde god se okrenes mi se nimalo ne svidja ali sta da se radi. 100. je bio IW 2001. finale Agasi Sampras, osvojio celavac trijumfom u pustinji Alkarazu je to vec drugi odbranjeni masters (1.madrid) i tu prati Nadala koji je isto sa 20 imao odbranjene MC i Rim. naravno Novak ih je odbranio najvise - 6 , dok su Rafa i Rodzer stali na 4 2 1
Serena Posted March 30 Posted March 30 Kako je metiljava ova Ribakina Pokloni trofej Colinsovoj zvanoj Busar za sirotinju. Mec totalno bezvezan.
Serena Posted March 31 Posted March 31 Dal ce biti prvo pa musko za Grisu ili treca sreca za Sinera veceras? Mislim ipak ovo drugo... Sinerov servis na Grisin bekend ce biti neresiv rebus za bugarina. 2
Sandradjer Posted March 31 Posted March 31 Moglo bi da se pogleda ovo finale, taman za kraj vikenda. Jel u 21h?
Serena Posted March 31 Posted March 31 Sì Ja sam u dilemi za koga da navijam 🇧🇬 ili 🇮🇹 Samo se nadam da se Bugarin nece raspasti kao Medica.
Arkadija Posted March 31 Posted March 31 5 minutes ago, kurdi said: gde se ovo u srbiji gleda? sport klub 1
Serena Posted March 31 Posted March 31 Kakav ritern iz bekenda Kao da je popravio taj udarac. Deluje mi kao Wawin
Sandradjer Posted March 31 Posted March 31 (edited) 1 hour ago, Serena said: Sì Ja sam u dilemi za koga da navijam 🇧🇬 ili 🇮🇹 Samo se nadam da se Bugarin nece raspasti kao Medica. Pa sa Sinera . Ovaj Dimitrov zreo za penziju Edited March 31 by Sandradjer
Recommended Posts