Arkadija Posted March 14 Posted March 14 1 hour ago, Serena said: Ni ja, a mislim da je i Novak to preboleo. Da li je? 1
Serena Posted March 14 Posted March 14 (edited) Ma jeste sigurno, sljaka je u pitanju, igra se na otvorenom, gde njega milion faktora moze da izbaci iz ravnoteze. Sunce, vetar, prasina u oci, kisica, teske lopte moze da se oklizne na liniju, a sve to na 2 dobijena. Edited March 14 by Serena
mlatko Posted March 14 Posted March 14 Ali nema Nadala i uslovi su isti za sve. Ako uđe smireno u svaki meč ne mora da izgubi uopšte. Hajka, halabuka i olimpijski duh moraju da izostanu.
Midžeta Posted March 14 Posted March 14 (edited) Kakav bizar, napadaju pecele Alkaraza i publiku o.O E: pcele misle da je dron za kameru kosnica hahahahahhaha Ica bi invejžn kae Lajani ahahahahahaha Edited March 14 by Midgeta 1
kralj Posted March 14 Posted March 14 Meni ovi kadrovi interesantniji od sveg tenisa od Erberga i Lendla. 1
Serena Posted March 14 Posted March 14 24 minutes ago, Midgeta said: pcele misle da je dron za kameru kosnica hahahah Tako su se meni uselile u roletnu i spoljnu jedinicu od klime 1
Midžeta Posted March 14 Posted March 14 6 minutes ago, kralj said: Meni ovi kadrovi interesantniji od sveg tenisa od Erberga i Lendla. Steta sto su sad ostavili kadar na Zverevu dok ceka, kosnica dron i pcele ftw
Midžeta Posted March 14 Posted March 14 13 minutes ago, Serena said: Sta se desava? Ja gledala strim i prebacili na Coco. Sad ce da pocnu opet, dosao neki debeli Ozi Ozborn iz nekog Killer bee live removal udruzenja i usisao ih sa drona, a sad ih prska necim po stadionu Lens Dejvis se zove gospodin 1
Midžeta Posted March 15 Posted March 15 Ima jos pcela, prekinuli su zagrevanje opet hahahaahhahaahahahahahahhhahahaaahahahahhahaahahahaaahaa Vratio se debeli Ozi aka Leri Dejvis, sace da im doaka....valjda 1
Recommended Posts