banecare1 Posted March 12 Posted March 12 izgubio nole bez nerviranja. ne leze mu nesto zabari ove godine. publika 99% white. razmazeni tinejdjeri, plastificirane soccer moms & bbq dads
Arkadija Posted March 12 Posted March 12 (edited) Mislim da sada postaje jasno da je Novak na silaznoj putanji i da su sanse za osvajanje turnira sve manje. Edited March 12 by Arkadija 1 1
Ros Posted March 12 Posted March 12 nisu nama sremacke bake džabe govorile ”nemojte bosi po travi! ozepšćete” e, kljako ozeb’o 1
Filozof manijak Posted March 12 Posted March 12 Prvo smo im postali redovne mušterije u košarci, a sad i u tenisu
Sandradjer Posted March 12 Posted March 12 24 minutes ago, dùda said: di je @Serena, je li preživela ? Brine za englesku kraljevsku porodicu dok Nole poginu ovde 1
mlatko Posted March 12 Posted March 12 5 minutes ago, Sandradjer said: Brine za englesku kraljevsku porodicu dok Nole poginu ovde Ignoriše komisiju PIO-a
Ayatollah Posted March 12 Posted March 12 53 minutes ago, Arkadija said: Mislim da sada postaje jasno da je Novak na silaznoj putanji i da su sanse za osvajanje turnira sve manje. Nije on toliko na silaznoj putanji, barem ne tako strmoj, koliko je došao na IW fizički i mentalno nespreman za ozbiljan tenis. Na to sve je verovatno malo i potcenio protivnike u ovim uvodnim kolima. Šta znam, i meni bi verovatno bilo zanimljivije da na zalasku karijere visim sa Jokićem, Lindzi Von i Šarliz Teron, nego da provodim 6 sati dnevno na teniskom terenu, na kome sam već proveo desetine hiljada sati pre toga. Meni se i dalje čini sasvim mogućim da će Đoković da se oprosti od tenisa posle OI, i da ta odluka verovatno zavisi od onoga šta bude uradio na RG i W. Ako ne bude mogao tamo da bude konkurentan ovim klincima što dolaze, verovatno će se povući.
x500 Posted March 12 Posted March 12 Prosle godine je uzeo 3 GS i igrao sva 4 finala. Za 6 meseci propo, stigle ga godine ... PeMzija 1 2
Filozof manijak Posted March 12 Posted March 12 Ove godine ako uzme 1 GS da se šuta u koščato dupe, dizvinu ljubiteljke like&dela 1
Arkadija Posted March 12 Posted March 12 41 minutes ago, x500 said: Prosle godine je uzeo 3 GS i igrao sva 4 finala. Za 6 meseci propo, stigle ga godine ... PeMzija Prošla godina je istorija, ova sada je mnogo drugačija.
utilitarist Posted March 12 Posted March 12 čovek prošle godine uzeo tri slema, počistio pre par meseci naoštrenu mlađanu konkurenciju na završnom, zacementirao se kao nesuminjvi GOAT... naravno da će da dođe do zasićenja, možda i trajnog, no nagađanje da li je trajno i šta će biti je još uvek besmisleno. 1
Ras Posted March 12 Posted March 12 Seća li se neko kako je izgledala prošlogodišnja sezona šljake i na koji način je završila? Kad Novak zasuče rukave i počne da se bavi tenisom, biće u prilici da dođe i do rezultata.
Filozof manijak Posted March 12 Posted March 12 ovo je sezona i dalje na betonu, i nije dobro počela...
Recommended Posts