November 20, 20231 yr nahvališe novaka ko srki. u jednom momentu se povela zanimljiva rasprava da li bi bilo u redu da je janik prikočio u poslednjem meču grupne faze. mišljenja su podeljena, gill i svetlo luče ne vide veliki problem dok sam ja na strani iskusnog vuka, ako si šampion ili želiš da budeš šampion taktiziranje treba da ti bude ispod nivoa. taktiziranje i u poslednjoj karici ružno izgleda.
November 24, 20231 yr u kom smislu? ako sam dobro razumela, ubedio ih je da za neke analize sačekaju kraj meča. ima li nekih saopštenja?
February 22, 20241 yr Carlitos ostaje No 2 samo ako osvoji IW u suprotnom Gucci maneken ga preskace i nisani No1.
February 23, 20241 yr Kao vampir i zrtva . Pazi Novakov pogled sa rasirenim zenicama Edited February 23, 20241 yr by Sandradjer
February 24, 20241 yr 16 hours ago, Serena said: A Rafa rascupan kao da se otimao pre slikanja ma ovaj nas vragolan mi dunuo u frizuru tik pre nego sto je rafa stisnu dugme. nevaljac jedan
March 4, 20241 yr U ponoc izlazi zreb za IW. Bilo bi lepo kad bi Siner upao u Alkarazovu polovinu, a Meda kod Novaka.