3opge Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 novosti o nestanku Ane. pronasli su krvav noz a utvrdjeno je i da je muzic kupio sredstava za cisenje u vrednosti od $500. zaista neverovatno, znao sam je od pre dosta godina... https://www.boston.com/news/crime/2023/01/09/prosecutors-bloody-knife-found-in-basement-of-ana-walshes-cohasset-home-husband-held-on-500k-bail/?p1=hp_primary 3
Midžeta Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Uvek nadju racun za sredstva za ciscenje, kad je neki nestanak/zlocin ovog tipa 1
Djuro Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Znaci treba unapred kupiti sve, malo po malo? ili bolje pozvati wulfa? 3
Midžeta Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Ma vise mi fascinantno kako ih skoro uvek na istu foru uhvate, ili tako sa racunima za varikinu i burad ili kad dodje do ispate polise osiguranja
3opge Posted January 9, 2023 Author Posted January 9, 2023 muzic je vec bio osudjivan za prodaju dve Warholove slike, falsifikata. 1
Midžeta Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 (edited) Citam sad, pa on je tek 2 dana kasnije prijavio da je nema, bolesnik A vodjenje dece na sladoled da si obezbedi alibi je tek za bacanje pegle Edited January 9, 2023 by Midgeta
Djuro Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Razumem ja i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, i sve, ali nikako ne razumem da se sve to “resi” oduzimanjem zivota majci svoje dece (2, 4, 6 godina staroj, ako sam dobro razumeo). tipican primer one mudrosti, da se manji problemi uspesno resavaju vecim. 2
Lord Protector Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 (edited) 8 minutes ago, Djuro said: i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, Ovde je najverovatnije u pitanju čisto zlo. Kome ništa od ovog gore ne treba. Čekalo je, i dočekalo, momenat da se ispolji. Edited January 9, 2023 by slow 1
Midžeta Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Osecam da mu treba kinta, jer je vec osudjivan za preprodaju falsifikata i ko zna sta je jos muljao i kakve veze ima, a ona ima polisu neku pa taman uzme pare i resi se zene koju vise nece jer je psiho
morgana Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 krajnje nebitna i naivna opservacija ali covjek i izgleda kao psiho 1
3opge Posted January 9, 2023 Author Posted January 9, 2023 (edited) 42 minutes ago, morgana said: krajnje nebitna i naivna opservacija ali covjek i izgleda kao psiho ali zato visoko inteligentan: rekao policiji da je zalutao iduci kod mame :)! ostavio krvav noz u kuci! skoknuo i kupio u Houmdipou (ogroman super store) sredstava za cisenje za $500, higijena! to sve uradio sa nanogvicom! novo: Kako se navodi, istražitelji koji su se bavili nestankom Srpkinje pronašli su u pretragama njenog muža na Internetu "kako se rešiti tela žene od 50 kilograma" i "kako da se raskomada telo", prenosi CNN izvore koji su obavešteni o istrazi. Edited January 9, 2023 by 3opge 2
Pantelija jr Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 jbt super se udala ta naša nesrećnica i pobjegla iz ovog čemera ovdje
nera Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 4 hours ago, Djuro said: Razumem ja i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, i sve, ali nikako ne razumem da se sve to “resi” oduzimanjem zivota majci svoje dece (2, 4, 6 godina staroj, ako sam dobro razumeo). tipican primer one mudrosti, da se manji problemi uspesno resavaju vecim. Ovakvih slucajeva ima dosta nazalost, kreni da gledas bilo koji true crime serijal vise od pola su ubistva medju supruznicima. Najcesci motivi su: - resila je da ga ostavi - ima novu zensku I da, u 90% slucajeva ostave gomilu dokaza plus se izlupetaju. Nazalost ima i onih koji se izvuku. 3
morgana Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 (edited) bas ogromno interesovanje americkih medija za nestanak tj ubistvo ane vols, a i soc mreze su u usijanju jadna zena :( Edited January 11, 2023 by morgana
3opge Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 (edited) 58 minutes ago, morgana said: bas ogromno interesovanje americkih medija za nestanak tj ubistvo ane vols, a i soc mreze su u usijanju jadna zena :( sada su vec poceli da kopaju razne prljavstine o njoj, do duse mislim da sam to video u nekom nasem fekaloidu ali oni obicno samo prevedu. muz je bio dokazani sociopata i varalica, jedino je do sada ostao nejasan motiv. Edited January 11, 2023 by 3opge
Recommended Posts