Posted January 9, 20232 yr novosti o nestanku Ane. pronasli su krvav noz a utvrdjeno je i da je muzic kupio sredstava za cisenje u vrednosti od $500. zaista neverovatno, znao sam je od pre dosta godina... https://www.boston.com/news/crime/2023/01/09/prosecutors-bloody-knife-found-in-basement-of-ana-walshes-cohasset-home-husband-held-on-500k-bail/?p1=hp_primary
January 9, 20232 yr Ma vise mi fascinantno kako ih skoro uvek na istu foru uhvate, ili tako sa racunima za varikinu i burad ili kad dodje do ispate polise osiguranja
January 9, 20232 yr Citam sad, pa on je tek 2 dana kasnije prijavio da je nema, bolesnik A vodjenje dece na sladoled da si obezbedi alibi je tek za bacanje pegle Edited January 9, 20232 yr by Midgeta
January 9, 20232 yr Razumem ja i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, i sve, ali nikako ne razumem da se sve to “resi” oduzimanjem zivota majci svoje dece (2, 4, 6 godina staroj, ako sam dobro razumeo). tipican primer one mudrosti, da se manji problemi uspesno resavaju vecim.
January 9, 20232 yr 8 minutes ago, Djuro said: i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, Ovde je najverovatnije u pitanju čisto zlo. Kome ništa od ovog gore ne treba. Čekalo je, i dočekalo, momenat da se ispolji. Edited January 9, 20232 yr by slow
January 9, 20232 yr Osecam da mu treba kinta, jer je vec osudjivan za preprodaju falsifikata i ko zna sta je jos muljao i kakve veze ima, a ona ima polisu neku pa taman uzme pare i resi se zene koju vise nece jer je psiho
January 9, 20232 yr Author 42 minutes ago, morgana said: krajnje nebitna i naivna opservacija ali covjek i izgleda kao psiho ali zato visoko inteligentan: rekao policiji da je zalutao iduci kod mame :)! ostavio krvav noz u kuci! skoknuo i kupio u Houmdipou (ogroman super store) sredstava za cisenje za $500, higijena! to sve uradio sa nanogvicom! novo: Kako se navodi, istražitelji koji su se bavili nestankom Srpkinje pronašli su u pretragama njenog muža na Internetu "kako se rešiti tela žene od 50 kilograma" i "kako da se raskomada telo", prenosi CNN izvore koji su obavešteni o istrazi. Edited January 9, 20232 yr by 3opge
January 9, 20232 yr 4 hours ago, Djuro said: Razumem ja i ljubav, i strast, i svadju, i bol, i ljubomoru, i mrznju, i pomracenje uma, i sve, ali nikako ne razumem da se sve to “resi” oduzimanjem zivota majci svoje dece (2, 4, 6 godina staroj, ako sam dobro razumeo). tipican primer one mudrosti, da se manji problemi uspesno resavaju vecim. Ovakvih slucajeva ima dosta nazalost, kreni da gledas bilo koji true crime serijal vise od pola su ubistva medju supruznicima. Najcesci motivi su: - resila je da ga ostavi - ima novu zensku I da, u 90% slucajeva ostave gomilu dokaza plus se izlupetaju. Nazalost ima i onih koji se izvuku.
January 11, 20232 yr bas ogromno interesovanje americkih medija za nestanak tj ubistvo ane vols, a i soc mreze su u usijanju jadna zena :( Edited January 11, 20232 yr by morgana
January 11, 20232 yr Author 58 minutes ago, morgana said: bas ogromno interesovanje americkih medija za nestanak tj ubistvo ane vols, a i soc mreze su u usijanju jadna zena :( sada su vec poceli da kopaju razne prljavstine o njoj, do duse mislim da sam to video u nekom nasem fekaloidu ali oni obicno samo prevedu. muz je bio dokazani sociopata i varalica, jedino je do sada ostao nejasan motiv. Edited January 11, 20232 yr by 3opge