Serena Posted January 27, 2023 Author Posted January 27, 2023 Maneken nasao novu ribu (deset godina stariju) ili je ona njega Melissa Satta, model, bivsa zena (druga od 3) fudbalera Boateng ima i dete sa njim.
Serena Posted January 31, 2023 Author Posted January 31, 2023 Quote A major independent investigation into Alexander Zverev has found insufficient evidence to substantiate published allegations of abuse. As a result, no disciplinary action will be taken by ATP. https://www.atptour.com/en/news/zverev-investigation-completed
Serena Posted February 1, 2023 Author Posted February 1, 2023 Qqlele sta mu ovo rade Ja bih se ugusila da me ovako zamotaju u najlon i bez maltera po licu
borris_ Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 On 15.12.2022. at 13:09, Arkadija said: Jel Rišar Gaske gej? Gasquet gay ?
Midžeta Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 2 hours ago, Ros said: adidas? Pokusala sam da nadjem ove slike i spisak odece koji nosi u editorijalu, ali ne uspevam, a i mene zanima ko je napravio ove pantalone
Ros Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 5 minutes ago, Midgeta said: Pokusala sam da nadjem ove slike i spisak odece koji nosi u editorijalu, ali ne uspevam, a i mene zanima ko je napravio ove pantalone ima te kose procepe, pod adidasovim uglom
Midžeta Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Just now, Ros said: ima te kose procepe, pod adidasovim uglom Skontala sam (sa zakasnjenjem) Ali sam videla i ostatak slika pa me je svakako zanimalo odakle su izvukli odecu sto su ga uparadili
Ras Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 (edited) Pričao mi je kolega svojevremeno da su iz Beograda išli na neku svadbu u Bačku, pa je da se ne bi maltretirali i putovali po mraku rezervisao sobu u nekom motelu u blizini Feketića, ili već kojeg mesta. E, sad ispostavilo se da su dobili sobu sa ogledalima iznad kreveta, itd... a možda je i čitav motel takve koncepcije. Iz ove mi daljine izgleda da je i Rud fotografisan u tom motelu kod Feketića. Edited February 2, 2023 by Ras 3
duda Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 haha, da a meni je detalj kojeg za bavljenja ceo život enterijerom ne videh zidna obloga i zavesa - isti materijal, pri tom za + fotelja, parket, ništa niščim, qq i lele
bags Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Drugarica imala probleme zbog puno sedenja i doktor joj da uputnicu za 10 tretmana. Posto je bila student a osigruanje nije pokrivalo ode u neki lokalni centar i kaze bilo bas jeftino. Par godina kasnije prolazimo pored oronule zgrade sa neuglednim malim prostorom i kaze ona ovde sam isla na masaze. Opusteno erotske masaze ali se kune da joj zena nista nije ponudila i da je stvarno bilo bolje sa ledjima.
Serena Posted February 2, 2023 Author Posted February 2, 2023 2 hours ago, dùda said: zidna obloga i zavesa - isti materijal, pri tom za Ja se zagledala u pantalone pa ovo nisam ni primetila Mislila sam da je sve zidna obloga, a ono zavese Zasto on stoji u prozoru? Da bi se video odblesak kreveta sa izguzvanom posteljinom? ako dobro vidim 🧐 Samo mi nije jasno koju poruku su hteli da posalju? Kako da nam predstave Ruda? Spoiler A ova u kadi Sto je najinteresantnije meni se cini da je Rudu neprijatno da glumi frajera.
lostfanforever Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Andy car ja mislim da je photoshoot krenuo od kreveta pa su skapirali da mu vise pristaju fotke u prozoru
Recommended Posts