May 22May 22 Crkla ona živina, Damir Dokić.Jelena, očekivano, nije bila na sahrani.Nadam se da će toj ženi konačno da svane. Edited May 22May 22 by duda
June 21Jun 21 https://x.com/TheTennisLetter/status/1935696310616944683Bože koliko su slatki ovo dvoje.Mislim da tu ima nešto.
July 4Jul 4 A-hA!Tačno sam znao, em drogoš. em pederčina!!JANIK SINER IPAK GEJ, ova manekenka mu samo pokrivalica? Kirjos izgovorio SKANDALOZNU STVAR o kolegi na podmukao način, svima odmah bilo jasno ŠTA SE KRIJE IZA OVE REČENICE
July 6Jul 6 vele porcija jagoda tri funte, sto je sasvim oksecam se da su peskiri u vimbldonskoj radnji bili desetak funti pre nekih deceniju i po
Wednesday at 19:102 days Author Svi pirgavi i krupni samo brat Rus crn i sicusan.Bas interesantno da su Rusa usvojili u mom kraju su to obicno crnci ili Vijetnamci.
Wednesday at 20:232 days 1 hour ago, Serena said:Svi pirgavi i krupni samo brat Rus crn i sicusan.Brat otišao da gleda formulu dok je ovaj igrao finale Rima . Šta očekivati od jedog ruje kada ti je najpotrebniji ,tipično @midget Vidi Kokišku jahačica prava
Wednesday at 21:222 days 2 hours ago, Serena said:Svi pirgavi i krupni samo brat Rus crn i sicusan.Bas interesantno da su Rusa usvojili u mom kraju su to obicno crnci ili Vijetnamci.A mislio sam, za vreme finala da je ovo Kim Klajsters
Thursday at 13:521 day Author 18 hours ago, Serena said:Ja se cudim makaronama sa jagodama, a moj suprug, Lala odrastao na rezancima s makom 😂Ako bih morala da biram radije bih ove s jagodama.
Thursday at 13:541 day Nema lepšeg slatkiša od rezanaca sa makom, em slatko, em daje taj neki heroinski vajb tokom varenja.