Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

Ju, kako aljkava, patetična i pilićarska epizoda. Sramota.

2 minutes ago, Hermetico said:

Ju, kako aljkava, patetična i pilićarska epizoda. Sramota.

+1

Jedino mi je bilo dobro otkrice mlade (ex) bogatasice da ne moze da zivi bez klime i organskog povrca.

Ovih pet miliona zajon i crnkinja je bezveznjikavo, ali pokazuje da su i polu-siromasni govna.

Ono sto me bas zanima je sto se indijki terapeutkinji svideo Rik, osim ako to nije naucena ljubaznost. sve ostalo oko pucnjave je nekako sklepano

Edited by Lezilebovich

29 minutes ago, Lezilebovich said:

Ono sto me bas zanima je sto se indijki terapeutkinji svideo Rik, osim ako to nije naucena ljubaznost.

Zato što je odličan materijal, mnogo otpora, mnogo potisnutog. Zato se i meni dopao.

7 minutes ago, Lezilebovich said:

+1

Jedino mi je bilo dobro otkrice mlade (ex) bogatasice da ne moze da zivi bez klime i organskog povrca.

Ovih pet miliona zajon i crnkinja je bezveznjikavo, ali pokazuje da su i polu-siromasni govna.

Ono sto me bas zanima je sto se indijki terapeutkinji svideo Rik, osim ako to nije naucena ljubaznost. sve ostalo oko pucnjave je nekako sklepano

Isti osećaj. Mnogo propuštenih prilika i nezasluženog hepienda. I'm sooo jetlagged!

Polusiromašni su najveća govna :D

Ponašanje koje okružuje pucnjavu je tragično, previše naglih odluka i predomišljanja. Niko nije toliko debilan, ni u komediji. Kako je Rik ubijen s leđa, dok nosi mrtvu ribu, na apsolutno premonstruozan način... Ćale kežuali oće pobije sve - neće pobije nikog - pobiće, al bobicama (ni ne pita se gde je nestao pištolj) - ne, ne, neće nikog, samo da su svi živi baci piće. Doesn't add up, Ne znam, do poslednje epizode niko se nije ponašao ovoliko van svakog konteksta, pameti i ritma. Ubiše im karaktere, a likove ostaviše žive :( Smatram da sam gledalac koji ne insistira previše na logičkim doslednostima, ali ovo je too much. Razara atmosferu.

Edited by Hermetico

Meni je treća sezona u rangu prve. Druga je dosta odskakala po zapletu i šarmu.

Ima i ova solidnu atmosferu, lepu fotografiju, i još ponešto zanimljivo da bih rado gledao… Na kraju je sve ispalo totalno očekivano. Nisam se ni nadao nekoj jačoj kulminaciji, iako je na početku prikazana pucnjava.

Edited by mraki

On 1. 4. 2025. at 1:48, Halvard said:

Posle ove epizode Zubata mi je definitivno jedini simpatični lik i stvarno se nadam da će imati svoj hepiend.

Što verovatno znači da je baš ona ubijena. Oh well.

Teško je uvek biti u pravu dry

Stoput bih radije menjao prežaljenog Loklana za nju.

Priča sa tri gracije očekivano ispala najveće smaranje.

Ali koji užas ovo sa tajlandskim golupčićima, od retardirane dece postadoše monstrumi; dokazao joj da je muškarac tako što je s leđa upucao čoveka koji u naručju nosi smrtno ranjenu devojku, grozomorno puke

Edited by Halvard

Ocito sam u manjini, ali meni je i ova sezona veoma prijala )

Naravno, ima tu soapy momenata, nekih manje zanimljivih i aljkavije napisanih likova, praznog hoda, glupavih (pod)zapleta, ali bilo je toga i u prve dve sezone. Uopste nemam osecaj da je ova nesto drasticno slabija, ako i uopste. Gluma, fotografija, muzika, kompletan vajb i atmosfera - to je srz ove serije. A to je i ovog puta bez greske, apsolutna uzivancija, pa mi nije bilo dosadno nijedne sekunde.

I rasplet mi je sasvim zadovoljavajuci, zacas proletelo 90 minuta, fino su sve zaokruzili. Svarcijev character arc mi se najvise dopao, mali ce biti opasan glumac.

Spoiler

m99cQ96A_o.jpg

RIP sad

Edited by FPLS

Ono što je falilo ovoj sezoni za razliku od prošlih (pogotovo druge) je doza vedrine i humora - ne računajući krindž momente, kojih je bilo na pretek.

Sve je smrtno ozbiljno i to isforsirano preglašeno, kao u B hororima kad puste dramatičnu muziku kad neko treba da zagine.

Aj da baš ne spoilujem sve

Rick koji se nakon svega sa babom i njenim mužem opušteno vraća u hotel na doručak je no comment.

Priča sa tri gracije jeste najrealnija, u nekom periodu života zaista postane lakše da po inerciji održavaš prijateljstva koja su odavno prestala to da budu umesto da investiraš energiju u građenje smislenih odnosa od nule, samo žali bože 8 epizoda da se dođe do tako banalnog zaključka.

Propali bogataši su to toliko dosadni da do samog kraja nisam uspeo da zapamtim kako se prezivaju.

sto se tice bogatunske familije

mislila sam da ce se svi potrovati osim malog, mada mi je bilo glupo da mali ostane iako je rekao da bi mogao da zivi bez novca itd. mislim celu porodicu ubije otac i ajde ti zivi posle toga jos i kao puki siromah

prva je genijalna, duhovita i bogata, druga slabija i nategnuta, treca totalno sranje, da nije bilo Parker Posey jedva za preziveti.

majmuni cesu guzice, ominous muzika i debela s njenim sinom lesinarom, da je bio Bikovic mozda bi bilo bolje...

5 hours ago, Halvard said:

Stoput bih radije menjao prežaljenog Loklana za nju.

Greh mi duši, i ja bih.

Rasterećeni Rik se vratio rasterećen, jer je završio svoj posao, ali nije nikoga ubio, to mi nije toliko nerealno. U stvari, on se ponaša možda i najdoslednije.

Familija bogatuna mi je bila jezivo antipatična, ne do mere da ih ćale pobije naravno, ali ovo predomišljanje i sav raspad u njegovoj glavi više moguć, nego da je on sad neki verzirani ubica, ko će ih sve potamaniti s lakoćom.

Drugarice su težak smor. Tu su da popune prostor.

Debela i sin isto dosadni.

Baš nisu ovo dvoje morali da ubiju. Jebem im sve!

9 hours ago, Lezilebovich said:

Ovo je paralela sa prvom sezonom, tj. sa parom koji je na bračnom putovanju ( oni koji nisu dobili sobu koju su videliu u katalogu). Mlada se dvoumi da li da ostavi bogatog muža kretena, koji razmišlja samo o kantri klubu i golfu, ali ipak ostaje sa njim, jer pare.......

Sezona je totalni krs.

Rockwella su trebali staviti za menadzera hotela a ne protraciti.

Sve ove pozadinske price su bile ekstremno dosadne i lose razvijene od pocetka do kraja.

Ako neko naidje na ovaj post pre nego sto je gledao trecu sezonu neka je slobodno preskoci.

Svaki put isti komentari kad se završi sezona pa posle svi opet gledaju lol

Kad pocinje cetvrta sezona? Treca mi se nije svidela