Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

Marriage material 🥰

Joj šta mi radite sve vam jebem, a tako sam bio zagrejan za 3. sezonu kad ono većina nezadovoljna.

Edited by Milošica

1 hour ago, Milošica said:

Joj šta mi radite sve vam jebem, a tako sam bio zagrejan za 3. sezonu kad ono većina nezadovoljna.

Eto ako ti nešto znači, meni se sviđa. Mada mi je Sicilija bolja, ali to valjda jer mi je lepši okoliš rozle

A možda i zato što ima pedera

žena i ja odustali posle 3. ili 4. epizode. meni još i nekako ok bilo a žena hoće razvod.

Generalno najslabija sezona. Sa nestrpljenjem ocekujemo poslednju epizodu od 90 min.

Spojler

Ja mislim da je šibanje između radnika obezbeđenja i Rusa jer ih provalio na Mau-tai-u i da hoće da se pokaže pred Mook.

Edited by Moća

ocekivano

Crko dabogda svako ko napise nesto o poslednjoj epizodi do sutra uvece.

Aiming Antonio Banderas GIF by University of Alaska Fairbanks

• Author
3 hours ago, Lo Zingaro said:

Crko dabogda svako ko napise nesto o poslednjoj epizodi do sutra uvece.

Aiming Antonio Banderas GIF by University of Alaska Fairbanks

Pomislio bi čovek da bi nekome ko se toliko boji spojlera palo na pamet da ne uđe na temu dok ne odgleda finale... cool

Inače, mršava sezona do zla boga. Meh.

Edited by Mil@n

On 6. 4. 2025. at 12:36, Moća said:

Spojler

Ja mislim da je šibanje između radnika obezbeđenja i Rusa jer ih provalio na Mau-tai-u i da hoće da se pokaže pred Mook.

naravno,

Rusi i domoroci u ratu, onaj otkriva da mu je umiruci tajkun zapravo otatc, pucnjava je kod amerikanke voditeljke u bungalovu/pobegao shwaler kod nje, kosooki sekjuriti gine big tajm na rukama nesudjene verenice, Amer kojem je posao propao dozivljava prosvetljenije... moja cetiri centa fantom

Edited by Caligula

31 minutes ago, Mil@n said:

Pomislio bi čovek da bi nekome ko se toliko boji spojlera palo na pamet da ne uđe na temu dok ne odgleda finale... cool

Inače, mršava sezona do zla boga. Meh.

Jbg, prebrz sam na obaracu (mausu).

ss1

Slabunjava sezona definitivno.

očekivano da je Skot Glen ćale, kao i pucnjava. Šta će biti sa porodicom Retklif, ko zna. Možda u petoj sezoni zateknemo Lokija kako konobariše u White Lotus hotelu na Santoriniju.

😭😭😭😭😭😭😭😭

ova poslednja epizoda moze da ima podnaslov - dok jednom ne smrkne, drugom ne svane

pih

Poslednja epizoda spasila celu sezonu

Drago mi je što je zubata eliminisana, ubijala me je u pojam celu sezonu, a još vučem taj 1 animozitet prema njoj od Sex Education.

Nije mi drago što debela crnkinja nije najebala jer je masno naplatila svoje "saučesništvo" u zločinu od samog ubice. Još je ispalila onog tajlanskog Džordž Klunija.

Od ostalih likova, pobeda života nad smrti u povraćanjem spašenog Lokija (kad se samo setim koliko puta je meni život spasilo "peglanje" :D ) i pohlepni ćaća koji se vraća iz Romeo i Julija scene mi je bio najjači utisak epizode. Ispovest ćerkice i priznanje da je samo razmaženo derište takodje govori o hipokriziji modernog društva.

Bloodbath u finišu iz kog šeprtlja Gajok izlazi kao pobednik je već tarantivoska scena u kojoj svi ginu....skoro svi, jel.

Dakle ostajem pri tome da ovo samo "i bogati plaču" uz sjajnu kameru i hajp do bola.