Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

16 minutes ago, Mil@n said:

Ako nisi gledala, imaš je dosta u Sex Educationi serija je skroz ok

Prve dve sezone top, posle mnjeh, mnjeh, mladi govna.

37 minutes ago, Mil@n said:

3 nazovi prijateljice,

Letovanje '96, nas tri u sobi. Kako jedna 'zaspi' ove druge dve je ogovaraju.

Sve dok tri drugarice ručavaju zajedno, ima nade za trojku pomirenja.

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Pa dobro, da je bilo planirano da kresne Misel, pa i da zali za propustenom sansom.

4 hours ago, bags said:

Carrie je po izgledu tacno negde na sredini ako se uzmu sve zene u seriji, Mogao je itekako gore proci samo kazem...

Ah, bolje da prećutim covid19

4 hours ago, Amos said:

U stvari najviše me nervira što su prodali seriju davanjem uloge Goginsu, da bi on 5 epizoda grimasirao kao posle intenzivnog proliva u gaće.

Mislim, nije on kriv, glumi čovek šta mu je rečeno. Što se najbolje vidi kada se unormali na 5 minuta za scenu sa Rockwellom, jer ne bi išlo uz onu temu još jedno prevrtanje očima praćeno dubokim uzdasima i znojavim patosom.

Meni najbolji lik, upravo zbog toga.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

To je mogao i Viktor Savić da im završi.

Ne mogu da ti odgovorim na ovo jer ne znam kako glumi Viktor Savić, jedva znam ko je.

Uglavnom, zubić vila i on su mi razlog što uopšte gledam. Ovo s braćom incest pederima je takva dosada. E da, i Greg onako bezizražajan mi je zanimljiv.

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Mene Guginz neverovatno podseca na jednog drugara iz zavicaja, frapantna slicnost.

Edited by Caligula

7 hours ago, gagilija said:

A sestra nije oduševljena što će i mali bata da bude u manastiru.

To i meni wtf

Just now, Desmond Bojčinski said:

To i meni wtf

Sto je to wtf, meni deluje najnormalnija stvar na svetu. Hoce devojka da istrazi sebe i tu religiju, sta ce joj mladji brat koji je tu iz dosade ...

Edited by Lezilebovich

Mislim da nije iz dosade, nego se mlađi brat uprpio od flešbeka na sexualno iskustvo sa starijim bratom i traži izlaz i bjekstvo od njegove blizine i roditelja, a premlad je i treba mu oslonac.

Meni uopste ne deluje da je mladjem bratu to neprinatno iskustvo, za razliku od starijeg... ili se bar se ne secam

U kontenstu sestrinog ostanka, ona svakako to ne zna i ne treba joj jedna potpuna neznalica u svemu tome

Edited by Lezilebovich

Ok, tim sestra vs tim mali brat

Mislim da sestra neće i mlađeg brata pre svega jer bi se u kući digla frka što odlaze njih dvoje, tj mlađem ne bi ni dozvolili, a njoj bi to zakomplikovalo situaciju. Ona i Sakson su oboje sebični, koriste malog kao podršku i lični kapital odmalena. Zato ih on oboje sluša podjednako, iako je duhovno jači, otvoreniji i čim dobije prostor to ispliva. Najmlađe dete, klima svima glavom radi šta oće. Msm svo troje su sebični, samo je ovaj još dete pa možda ima šanse kad se slupaju 'vrednosti'.

A ovo za drugarice koje se ogovaraju u trouglu nije opšte mesto, već nezaobilazna stvar u svakom trouglu. To rade i ortaci, nije to ništa strašno to je sve iz ljubavi. :)))

Pristojna treća sezona, meni ovo uopšte nije sporo, druge serije su prebrze. 'Dramski' je što su svi kapitalisti, beli žuti crni. Nije da nije tako u realnosti, ali je uprošćeno na nivou jedne korektne predstave u građanskom pozorištu. Kao e a sad ćemo da opalimo po društvu da se sve puši, ceo grad će da bruji o nama! Ali, kao i u pozorištu, znao sam gde sam došao, igrao svoju ulogu i na kraju izvuko u glavi 1 dobar triler, a ostalo primio s pristojnom dozom zahvalnosti.

Edited by Hermetico

ako moze bez aktuelne politicke situacije u Srbiji na ovoj temi