Yesterday at 08:501 day 4 minutes ago, Lezilebovich said:Mislim da je lose prosao sto je izvisio, jer ...(Ako sam uopste skontao koga je trebalo da glumi)Ona bi mu bila partnerka?
23 hours ago23 hr 37 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Koliko veliku ili bitnu ulogu je trebalo da ima Bikovic i jel dobro prosao sto na kraju nije igrao, a uzeo pare?Pojavio bi se u 5-6 scena, ne bi mu sigurno to bio nekakav proboj.
23 hours ago23 hr 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ona bi mu bila partnerka?Nju bi kresnuo, kaoI ja cenim da mu je ta uloga bila namenjena. Edited 23 hours ago23 hr by Svemir Zeka
23 hours ago23 hr Pa dobro, da je bilo planirano da kresne Misel, pa i da zali za propustenom sansom.
22 hours ago22 hr Carrie je po izgledu tacno negde na sredini ako se uzmu sve zene u seriji, Mogao je itekako gore proci samo kazem...
22 hours ago22 hr U stvari najviše me nervira što su prodali seriju davanjem uloge Goginsu, da bi on 5 epizoda grimasirao kao posle intenzivnog proliva u gaće. Mislim, nije on kriv, glumi čovek šta mu je rečeno. Što se najbolje vidi kada se unormali na 5 minuta za scenu sa Rockwellom, jer ne bi išlo uz onu temu još jedno prevrtanje očima praćeno dubokim uzdasima i znojavim patosom.
22 hours ago22 hr 3 hours ago, Arkadija said:ma kakvi, neko je stradao, to znamo još od prve epizode.Što se tiče ove sezone, osim besmislene posete one dvojice babi glumici i njenom mužu, koja je meni izazvala nelagodu prilikom gledanjaCela epizoda je nelagodna za gledanje, tako je namerno i napravljeno.Dopada mi se za sada razvoj situacije, trodimenzionalan je - bez obzira na sve nedostatke i naivne zaplete.BTWnije da nismo znali ali ocigledno je da je ovaj koji bi da ubije ubicu oca zapravo u zabludi jer je deda ubica otca ocigledno njegov otatc.Sad ne znam hoce li ga posiniti ili ce tai glumica naloziti da ga likvidiraju zbog nasledstva Edited 22 hours ago22 hr by Caligula
21 hours ago21 hr steta je samo sto Parker Posey nije imala vecu ulogu.Goggins je maksimalno dosadan i jednodimenzionalan lik i ceal ta ujdurma sa matorim i bakutom je promasena.
21 hours ago21 hr 2 hours ago, Arkadija said:I ona je rekla samo malo opširnije, ali i još jedna cura, kojoj Parker Posi nudi da je spase od takve veze.pa ne nudi joj da je spase pobogu nego upravo suprotno, da je pimpuje jer je za tim stolom ona ta koja je u gold diggerskoj vezi
20 hours ago20 hr Author I taj trougao tri "drugarice" je toliko opšte mesto da prosto ne može da radi...3 nazovi prijateljice, klasičan primer površnih i zavidnih prijateljstava sa dosta lažnog laskanja, podržavanja, neiskrenosti, prosto toliko je toga i takvih u moderno doba da ne postoji ništa u njihovim odnosima što bi ih učinilo zanimljivim, kao i njihove odnose.... ako se nešto ne promeni drastično u poslednjoj epizodi.
20 hours ago20 hr gogins kao sojer u lostupreslaba sezona ali zubic vilu bih mogla da gledam i kako cita horoskop ili vodostaj. a ne vjerujem u horoskop (ni u vodostaj).
20 hours ago20 hr Author Just now, morgana said:gogins kao sojer u lostupreslaba sezona ali zubic vilu bih mogla da gledam i kako cita horoskop ili vodostaj. a ne vjerujem u horoskop (ni u vodostaj).Ako nisi gledala, imaš je dosta u Sex Education. tamo se i probila™ a i serija je skroz ok, dosta bolja i dublja od prosečnog netflix sranja.
20 hours ago20 hr 3 minutes ago, Mil@n said:Ako nisi gledala, imaš je dosta u Sex Education. tamo se i probila™ a i serija je skroz ok, dosta bolja i dublja od prosečnog netflix sranja.tenks, probacu, mislim da sam nekad i pocela da je gledam