Lancia Posted February 4 Posted February 4 3 minutes ago, radisa said: kao sa ove reklame To si znaci ti poslao ovo ljudima u HBO nije ni cudo da su ga otkacili, kakva Rusija i Putin. 1
radisa Posted February 4 Posted February 4 Just now, Lancia said: To si znaci ti poslao ovo ljudima u HBO nije ni cudo da su ga otkacili, kakva Rusija i Putin. Ma da, kontam i ja da je to sa Rusima izgovor...
Misko Posted February 4 Posted February 4 U toj reklami, je naduvaniji lik od naduvanog lika iz Dnevnjaka..a reklamira Jovanjicu, coincidence? 1
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 12 minutes ago, Lancia said: Kakav je glumac taj Bikovic?¿ Realno loš. Uostalom otkrio ga je i probio Mihalkov. Kod Zvjaginceva ne bi mogao da prismrdi.
Misko Posted February 4 Posted February 4 Gurao ga je Bjela, ako cemo pravo..i on i Maric su njegovi zlocini
Lancia Posted February 4 Posted February 4 1 minute ago, Nikodije said: Realno loš. Uostalom otkrio ga je i probio Mihalkov. Kod Zvjaginceva ne bi mogao da prismrdi. Hvala Nikodije, citiracu ovo u nekom drustvu 4
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 (edited) 3 minutes ago, Misko said: Gurao ga je Bjela, ako cemo pravo..i on i Maric su njegovi zlocini E da, Bjelin sin bi mogao da zameni Bikovića u Lotusu. Mlad i plavetan, idealan za ruskog wellness yoga zavodnika. Pritom na pravoj strani istorije Edited February 4 by Nikodije
Svemir Zeka Posted February 4 Posted February 4 16 minutes ago, Lancia said: Kakav je glumac taj Bikovic?¿ Izuzetno harizmatičan i šarmantan, pleni svojom bistrinom i rafiniranošću. Maniri su mu na nivou devetnaestovekovnog engleskog aristokrate, ali avaj, rođen je krajem dvadesetog veka u istočnoj Evropi, tako da je njegov potencijal ostao neiskorišćen. Barem nedovoljno 9
Lancia Posted February 4 Posted February 4 1 minute ago, Svemir Zeka said: Izuzetno harizmatičan i šarmantan, pleni svojom bistrinom i rafiniranošću. Maniri su mu na nivou devetnaestovekovnog engleskog aristokrate, ali avaj, rođen je krajem dvadesetog veka u istočnoj Evropi, tako da je njegov potencijal ostao neiskorišćen. Barem nedovoljno Zeko, si vecerao ?¿ 2
ducca Posted February 4 Posted February 4 Inače Bikovića u ruskim filmovima sinhronizuju jer mu je ruski do jaja, pričao je i sam pre koju godinu o tome pa se pohvalio da u jednom projektu eto nije sinhronizovan. Nerealno je da tolika zemlja ne može da proizvede dovoljno kvalitetnih glumaca pa su prinudjeni da uvoze manekene odavde ne bi li otvarali usta. Misterija je njegov uspeh tamo, ko god da ga je pogurao svaka mu čast. 1 2 1
svashtabezneshto Posted February 4 Posted February 4 sladak je (ima nešto džensdinovsko u sebi)*, a nepoznavanje jezika ga sprečava da ispaljuje gluposti na dnevnom nivou a i stranac je pa da deluju multikulturalno. kad smo kod ruskih filmova, pre par dana je bila premijera 'majstora i margarite', trejleri deluju vrhunski, serija je bilo baš dobra. zna li neko, da li će biti i ovde u distribuciji ili da se juri po kioscima? *prisustvovala sam vrištanju devojčica ispred doma sindikata kad je prošao ispred ulaza, njih dvadesetak se pokidalo da se slika s njim 1 4
Misko Posted February 4 Posted February 4 Meni je dovoljno misteriozan njegov uspeh ovde..skoro niko ga ne voli, mislim da je jedino Milica Milsa na sebe od glumaca kod nas navukla na sebe toliki hejt, ali, angazovan je, i njegovi projekti su uvek gledani..blo je kod nas uvek i losih glumaca, mada su mi nove generacije bas katastrofa, ali ni jedan nije bio ni na lokalu toliko uspesan, van granica da ne pricam..izgleda da je guranje i nametanje danas dovoljno..
Sara Posted February 4 Posted February 4 Bikovic je u nasoj kuci poznat kao “lepi decko iz 48” tako su ga zvale moje devojke dok jos nije bio poznat. Bilo mi je bas drago i zanimljivo sto je izabran za trecu sezonu BL, a to sto su ga otkacili na ovaj nacin mi je bezveze. 4
Nikodije Posted February 5 Posted February 5 8 hours ago, ducca said: Misterija je njegov uspeh tamo, ko god da ga je pogurao svaka mu čast. Od rane mladosti se kalio na teškim terenima srpskih serija. Ko prođe taj pakao spreman je za velike izazove i to je svet prepoznao, i istok i zapad 1 1
Recommended Posts