Jump to content

Egzibicioni turniri

Featured Replies

Ako dobro vidim Hubi propustio sansu da Poljacima donse pobedu sa maximalnih 2 0 u tie breaku 2.og seta.

Sad cemo videti dal je jednako talican i u dublu :rolleyes:

Iskreno, u ovom GER POL finalu favorita nemam :/

• Author

Da propustio je 2 mec lopte, a Zverev se na momente jedva drzao na nogama. Mislila sam da nece igrari dubl.

Ja navijam za Sasu i Sigmund. Ova dva robota su presmesmi u dublu. Ne znam kako su dobili cehe 60 60.

• Author

Uzese set :thumbup:

Sad samo Sasu servis da posluzi sve ostalo resava Sigmund :)

Meni su simpatičniji roboti, ali moraće pod hitno 1 software upgrade, izgubiše upravo set. 

Proradio upgrade! Sad samo da u pauzi ne zaborave

Oliwiarka.Singer.jpg

A lepo sam im rekao. Izgubiše gem na servis Hurkača :isuse:

• Author

Aha, nastelovale i Svabe svoju šklopociju i vratili brejk :thumbsup:

• Author

I jos jedan :lolol:

• Author

Sasa najslabija karika :huh: Covek je proveo ukupno 10sati na terenu juce i danas. 

• Author
42 minutes ago, peralozac said:

Proradio upgrade! Sad samo da u pauzi ne zaborave

Oliwiarka.Singer.jpg

Sta je ovo :blink: 

1 minute ago, Serena said:

Sta je ovo :blink:

Starinska kantica sa uljem za podmazivanje, špric, špric :lolol:

• Author

Kako igra Sigmund :ziga: ona je peta dublasica sveta

• Author

laura siegemund wta tennis GIF by WTA

china party GIF by Tennis TV

• 5 weeks later...

nova egzibicija sa nelosom igrackom postavom

CDN media

Zasad se samo zna da je ime turnira „Slem šest kraljeva“ i da će se održati u oktobru, bez preciznog datuma, mada je jasno da Saudijci polako osvajaju tržište, jer će drugu godinu uzastopno organizovati egzibiciju. Prošle godine su se tamo sreli Đoković i Alkaras, ali sad će biti praćeni još četvoricom asova.

Uzbuđen sam što ću se vratiti u Rijad i igrati pred velikim brojem saudijskih navijača“, rekao je srpski velikan, dok je na sličan način regovao Alkaras, uz napomenu da je Nadal nedavno postao ambasador Teniske federacije Saudijske Arabije.

• Author

Koji im je sad ovo fazon sa slikama, zasto svi moraju da imaju razjapljene celjusti? A do skoro bilo nepristojno :rolleyes: