lostfanforever Posted January 7 Posted January 7 Ako dobro vidim Hubi propustio sansu da Poljacima donse pobedu sa maximalnih 2 0 u tie breaku 2.og seta. Sad cemo videti dal je jednako talican i u dublu Iskreno, u ovom GER POL finalu favorita nemam :/ 1
Serena Posted January 7 Author Posted January 7 Da propustio je 2 mec lopte, a Zverev se na momente jedva drzao na nogama. Mislila sam da nece igrari dubl. Ja navijam za Sasu i Sigmund. Ova dva robota su presmesmi u dublu. Ne znam kako su dobili cehe 60 60.
Serena Posted January 7 Author Posted January 7 Uzese set Sad samo Sasu servis da posluzi sve ostalo resava Sigmund
peralozac Posted January 7 Posted January 7 Meni su simpatičniji roboti, ali moraće pod hitno 1 software upgrade, izgubiše upravo set.
Serena Posted January 7 Author Posted January 7 Aha, nastelovale i Svabe svoju šklopociju i vratili brejk
Serena Posted January 7 Author Posted January 7 Sasa najslabija karika Covek je proveo ukupno 10sati na terenu juce i danas.
Serena Posted January 7 Author Posted January 7 42 minutes ago, peralozac said: Proradio upgrade! Sad samo da u pauzi ne zaborave Sta je ovo
peralozac Posted January 7 Posted January 7 1 minute ago, Serena said: Sta je ovo Starinska kantica sa uljem za podmazivanje, špric, špric 1
TS-CS Posted February 6 Posted February 6 nova egzibicija sa nelosom igrackom postavom Zasad se samo zna da je ime turnira „Slem šest kraljeva“ i da će se održati u oktobru, bez preciznog datuma, mada je jasno da Saudijci polako osvajaju tržište, jer će drugu godinu uzastopno organizovati egzibiciju. Prošle godine su se tamo sreli Đoković i Alkaras, ali sad će biti praćeni još četvoricom asova. „Uzbuđen sam što ću se vratiti u Rijad i igrati pred velikim brojem saudijskih navijača“, rekao je srpski velikan, dok je na sličan način regovao Alkaras, uz napomenu da je Nadal nedavno postao ambasador Teniske federacije Saudijske Arabije.
Serena Posted February 6 Author Posted February 6 Koji im je sad ovo fazon sa slikama, zasto svi moraju da imaju razjapljene celjusti? A do skoro bilo nepristojno
Recommended Posts