peralozac Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 48 minutes ago, Serena said: Jesi li ga video ti si bese u Australiji? Da, ali video preko TV, na drugom je kraju kontinenta . Sve ostalo je unapredio do savršenstva, samo za te koktele i dalje paniči u sred meča, izbezumljuje Ivaniševića 1
Arkadija Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Jel Olga uopšte ima kredibilnog trenera? Rekla bih da njoj fali ozbiljan rad i disciplina i to u kontinuitetu.
mlatko Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Uzeli na kraju mix uz zvuke countdown-a Fino u NG
Serena Posted January 1 Author Posted January 1 Pobedom nad Spancima par HubIGA se plasirao u 1/4 finale. Hubi je izgubio svoj singl mec od Fokine ali su zato on i Iga u Mix dublu za 45min namontirali bicikl i poklonili ga Fokini i Soribes Tormo 60 60
Serena Posted January 2 Author Posted January 2 (edited) Sreca u nesreci, zbog bolova u Novakovoj saci dobili smo fantastican mix dubl Nisam gledala prvi set ali u drugom i trecem su bili fenomenalni Olga i Hamad! Mladost i energija Edited January 2 by Serena 2
Arkadija Posted January 2 Posted January 2 Kad bi Novak shvatio da ne treba da igra dubl ni pod razno 1
Serena Posted January 2 Author Posted January 2 Ako sutra ne uzmu oba boda u singlu nema sanse u dublu da ga namaknu. Australijanci imaju prvu igracicu i cetvrtog dubl igraca na raspolaganju.
peralozac Posted January 2 Posted January 2 51 minutes ago, Serena said: Australijanci imaju prvu igracicu i cetvrtog dubl igraca na raspolaganju. Ako ćemo da gledamo rankings nema frke, Olga dobija Ajlu, skoro dvaipo puta je bolja Novak bi trebao lako sa Aleksom, samo taj zglob da je OK. 1
Serena Posted January 2 Author Posted January 2 12 minutes ago, peralozac said: Ako ćemo da gledamo rankings nema frke, Olga dobija Ajlu, skoro dvaipo puta je bolja Al je frAjla bila ne tako davno 32. Mada mislim da Olga ima sanse protiv nje. Kljako ce sutra biti kao nov Spoiler Isti problem sam i ja imala sa podlakticom, plus rame i na zalost prestala da igram tenis jer nisam imala na raspolaganju strucnjake da mi to rese. 1 1
mlatko Posted January 3 Posted January 3 11 hours ago, Serena said: Al je frAjla bila ne tako davno 32. Mada mislim da Olga ima sanse protiv nje. Kljako ce sutra biti kao nov Hide contents Isti problem sam i ja imala sa podlakticom, plus rame i na zalost prestala da igram tenis jer nisam imala na raspolaganju strucnjake da mi to rese. Ne igra više Olga već Stevanović, a i Kljako se kreće kao zarđao
Serena Posted January 6 Author Posted January 6 Hurkac i Iga pobedom nad Manarinom i Garsijom plasirali se u finale UC. U drugom polufinalu Australija protiv Nemacke.
Serena Posted January 6 Author Posted January 6 (edited) Sasa izgubio singl od DeMinora 2h i 40min proveo na terenu, nakon pola sata pauze zaigrao dubl sa Sigmund protiv strasnih Ozi dublasa. Odlican mec bio, Zverku pred kraj poceli grcevi da hvataju jer je potrajalo. Nakon 2sata i 20min u odlucujucem TB Nemci uzeli bod za prolaz u finale. Edited January 6 by Serena
red star forever Posted January 6 Posted January 6 Uvijek sam se pitao kako je onom što stoji i čeka da mu partner servira, moj urođeni instinkt za stvari koje mogu da te povrijede je opet bio u pravu 😂
Recommended Posts