Jump to content

Last of Us HBO

Featured Replies

15 hours ago, arheolog1981 said:

Odluka da u igri bude razbacana je isključivo zbog gameplay efekta... hteli su da se drugačije igra sa dva lika i to je sva pamet. Kejtlin je najbolji mogući kasting. Uveren sam da će dobrim delom zbog nje same treća sezona biti za klasu bolja šta god kreativni pisci smislili. Još samo da ovo leto krene snimanje da ne čekamo dve godine novu sezonu :)

Koliko sam shvatio Abi je prvi izbor da zamjeni Ajzaka na čelu WLF, jako je sposobna i snažna. Na drugoj strani imamo glumicu visoku 155 cm i 53 kilograma, uz svo poštovanje ona kao takva nikada ne bi mogla postati komandant bilo kakve vojne jedinice, uz svu želju i ostalo. Takođe ona scena gdje bucmasta Eli u sceni pobjeđuje u rvanju lika koji je viši od nje 30 cm i teži 50 kilograma je smiješna. Ne znam šta su pokušali prikazati, ali ispadaju smiješni sa kastingom.

Uvjek se sjetim HBO kastinga za Biren (GOT) e to je dobar kasting, žena izgleda impozantno i snažno, a ovdje tinejdžerke od 155 cm i 50 kilograma glume zajebane likove.

I kako je za ime boga ta ista Ebi upala u pozoriše, a da je ne primjete? Kako je znala da će Džesi i ELi da istrče iza tih vrata? I kako jedan preoprezan promišljen lik poput Džesija tek tako navali kroz vrata, bez ikakve taktike? Čim je saznao da će postati ćale mora je biti ubiVen, da ne pričamo o razgovoru između njega i Eli, gdje je on ono u fazonu nije mi stalo do Dine, bila je jedna od mojih treba. I to da klinka bez ikakvog iskustva sjedne u čamac i u sred jebene uraganske oluje pređe nabujali okean, retardirano, i ako su visoki talasi onda ih ima malo više od jednog mater mu jebem.

Edited by Jesper23

• Replies 615
  • Views 36k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nachi serija u kojoj se ljudi shape shiftuju u pecurke je prihvatljiva sve do momenta, kad kola treba da se poteraju na benzin star 20 godina, posto se tu povlaci granica o zdravom razumu.. najja

• Prva scena nove epizode, PP objašnjava klinki kako benzin vremenom gubi svojstva.

• The Road je jedan od onih filmova kojni ostave trajan utisak posle gledanja. A bogami i navedu te na razmišljanje, da li zaista želiš da preživiš neku potencijalnu apokalipsu.

Posted Images