May 7May 7 1 hour ago, Amos said:Gledajte ljudi stare, proverene stvari. Pustite lepo Tango&Cash, onaj najači deoPravljeno za nas
May 7May 7 2 hours ago, Jesper23 said:Zaista ne mogu da gledam seriju u kojoj postoji pozitivan ishod misije u kojoj dvije jedva punoljetne klinke idu u grad (John Rambo stil) da se osvete. Pri tome taj grad je poprište borbe između vjerskih fanatika i militantno-diktatorske frakcije, plus tone zombija na sve to.Dobro je zamišljena priča, ali je realizacija poprilično gadna i iskasapljena radi slanja poruke. Od serije kojoj sam se radovao pa do neke obaveze da se odgleda, čisto da nisam ulupao vrijeme na prethodne epizode.Jos nisam poceo sezonu 2 (cekam da izadju sve epizode pa da je zbindzujem kao covek) ali bih rekao da nisi igrao igru kada ovako nesto napises. U celoj TLOU 2 nema skoro nicega pozitivnog, ni ono sto glavni protagonisti rade niti njihovi protivnici.Ne znam jos kako izgleda u seriji, ali u igri prolazak kroz Sijetl nije bas walk in the park.
May 7May 7 Ovo što smo gledali u 4. epizodi nije osvetnička misija nego romantični izlet u Sijetl. Ne znam da li je i u igrici tako, ako jeste, onda je i ona sranje.To je jedan problem. Drugi je da je ovaj njihov plan idiotski na toliko nivoa da I can't even. I tu ne prihvatam argument da je tako i u igri, video igra i TV serija su dva sasvim različita formata i ne mogu funkcionisati na isti način.Uporedimo to sa Abinim planom koji je realno isto sranje, ali u poređenju sa ovim je čista genijalnost.Ako je poenta (kao što kapiram da je u igri) da se pokaže da su Abi i Eli suštinski iste, onda je tek to makar zasad epski promašaj jer dok smo kod Abi u onih 10 minuta koje je provela na ekranu zaista videli taj ludački fanatizam koji je pokreće, Eli trenutno izgleda i ponaša se kao da joj je uginuo hrčak.O tome kako su svi čisti, uhranjeni i lepo obučeni više nema šta da se kaže.
May 7May 7 Author 1 hour ago, Halvard said:Ovo što smo gledali u 4. epizodi nije osvetnička misija nego romantični izlet u Sijetl. Ne znam da li je i u igrici tako, ako jeste, onda je i ona sranje.Igra je po meni bolje napisana i realizovana. Prilično neverovatno ali bolje je animirana ta destrukcija tela i duha jednog lika nego što je prikazano u seriji... mislim na Eli. Ako nisi igrao barem odgledaj neki playthrough na YouTube.Serija je po meni samo prihvatljiva ali je igra za dva koplja iznad i po glumi i po svemu ostalom.Put Eli i Abi je potpuno suprotan u igri nakon događaja koji je spojler :D... redemption za Abi i slepa osveta za Eli. To ostavlja strašne posledice na nju, ne znam da li tu teskobu može da iznese Bella. Al ajde da vidimo, prvi dan u Sijetlu je blaži i u igri... još nije naišla na nekog od ekipe koja je bila u Vajomingu
May 7May 7 Meni je ideja OK, nemam ništa protiv ni te lezbo izvedbe. Treća (gej epizoda) mi je bila super, solidno su opisali kako je Bil sve to razvio i da je čovjek preper. Ovo mi je tooooliko navučeno, cijeli plan su skovali za 5 minuta i idemo u realizaciju. Stvarno mislim da dvije klinke ne bi mogle da prežive noć van kampa. Pa prije toga je bila scena kako grupa likova (Skarsi, valjda) koji koriste tajne znakove, imaju izviđače etc biva pobijena i pored svih sredstava preventive. Na drugoj strani dvije klinke na konju idu tim istim putem, galame, pale vatru, igraju se na slovo na slovu i nikom ništa. Povrh svega upadaju na istom tom konjiću u centar grada lupaju poklopcem na tenku i nikom ništa. Pa majku mu jebem, valjda te zaraćene frakcije imaju neke stražare, valjda neko prati šta se dešava u centru grada.Sa druge strane takođe bitka za Džekson, odjednom djeluje da su ih mrtvi pregazili i sledeća scena je oni dovršavaju mrtve i završava se bitka. Nikako da razrade to da djeluje barem malo ubjedljivo, sve je nekako na silu, evo imamo ideju koju ćemo vam nagurati u grlo. Edited May 7May 7 by Jesper23
May 7May 7 Da ali nisu te klinke zivele u penthausu u izobilju pa onda krenule u osvetnicki pohod. U igri one patroliraju i eliminisu zarazene i upadaju u veoma opasne situacije pre nego sto se glavna prica razvije. Takodje, pricamo o svetu u kome je mozda 2-3% prezivelo (odnosno, nije zarazeno) tako da nije ni cudo sto ne srecu ljude svaki cas. Ali slazem se, i prva sezona (iako jako dobra) ne moze da se nosi sa prvim delom igre. Ne mogu ni da zamislim da ce druga sezona uspesno preneti atmosferu drugog dela zato sto je sve toliko mracno i depresivno.
May 7May 7 Ima bas wtf momenata. Ono kad zasvira gitaru je bas bio jedan od njih...totalno van smisla i konteksta...Kumbaja maj lord.
May 7May 7 Just now, Downforce said:Ima bas wtf momenata.Ono kad zasvira gitaru je bas bio jedan od njih...totalno van smisla i konteksta...Kumbaja maj lord.Jes` vala: Take on me od A-ha je i Morten Harket zaboravio.
May 7May 7 2 hours ago, kronostime said:Jes` vala: Take on me od A-ha je i Morten Harket zaboravio.Ali nije zaboravio Kendrick.