Jump to content

Last of Us HBO

Featured Replies

9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Zar stvarno nema ko drugi da napravi vakcinu? :blink:

Ti bi komunisti da otkriju vakcinu, je l' to želiš? 

a kad je baba rekla nesto fazon da preko reke zivi sigurna smrt, jel to mislila na komuljare?

Baba i deda, verovatno

18A563FF-F883-4B47-9C64-C3F7B113C25D.gif.71e4964790c36ce04261e30d35828e5b.gif

15 minutes ago, ToniAdams said:

a kad je baba rekla nesto fazon da preko reke zivi sigurna smrt, jel to mislila na komuljare?

Rekla je valjda da dolazi gomila leseva, sto su tomi ili tuziteljka i potvrdili  ... 

Ne znam da li se neko već osvrnuo na to što se serija bavi menstrualnom higijenom - prvo nađena kutija tampona u onom podrumu pre koju epizodu, a u zadnjoj menstrualna čašica. :cool:

Ti bi komunisti da otkriju vakcinu, je l' to želiš? 
Ja bih da izađe nekoliko vakcina istovremeno, da bude zdrava tržišna konkurencija, svi srećni, svi profitabilni.

Rusku i kinesku vakcinu protiv kvadricepsa™ ne priznajemo, naravno, to nije nauka.

Posle se ispostavi da su vakcine leaky i ne štite od zaraze, samo smanjuju šansu da se pretvoriš u onu superpečurku iz Kanzasa, i eto zapleta za drugu sezonu.

A naučnici koji su u stanju da naprave vakcinu su na svakom ćosku. Plus imaju i svu moguću operemu i resurse.

grozni ste:D

meni je ovo bila najbolja epizoda do sad:D:D

sad moram ponovo da vidim konja i ekipu, promaklo mi

Pre scene sa menstrualnom čašicom, na samom početku epizode kad već tri meseca tumaraju kroz neku šumu, sam se zapitala šta li ova mala radi kad dobije menstruaciju :mellow: I da li i kako skraćuje kosu pošto joj je kosa iste dužine sve vreme... 

edit: znam da to nije pressing matter u trenutku kad ljudi gljivice vrebaju, ali ipak...

Edited by Patty Lee

• Author
grozni ste[emoji3]
meni je ovo bila najbolja epizoda do sad[emoji3][emoji3]

sad moram ponovo da vidim konja i ekipu, promaklo mi
Konj baš upada u oči, trebalo je Slavko Štimac da pogodi kljuse kamenom

Promace mi

Obnevidela sam od brige za Dzoela

51 minutes ago, Arkadija said:

A naučnici koji su u stanju da naprave vakcinu su na svakom ćosku. Plus imaju i svu moguću operemu i resurse.

Pa ono, ja računam da je najveća šansa da naučnike, opremu, i resurse imaju ove komuljare™ što su uspostavile elektroprivredu pa puštaju filmove i proizvode silikonske moon cups koje dele mladim putnicama-namernicama za džabe.

Ali ko zna, možda je veća šansa kod ovih čijom laboratorijom upravljaju majmuni i ekipa sa šipkama.

Edited by Weenie Pooh

koliko mi je drago što sam prestao da pišem na ovom smaračkom forumu koji je komplet zglazjnuo u ne mož  srbina zajebati :fantom:

• Author

Mjok, to samo strina Uini. Mi ostali uživamo s razumevanjem :fantom:

e volim sto i odje imaju nameru da istraju u tom nekom jos od vokin deda prihvacenom konceptu da metci rastu na drvecu il mozda u zemlji ko krtola pa eto mali debil ima fore da gadja onu neku metu dok joj nedosadi :fantom: