Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 23 minutes ago, arheolog1981 said: Ali ima druga stvar, cela ekipa se vidi u snimku mosta Koja ekipa, HBO snimateljska? Ili oni rendžeri što se na konjma™ prišunjavaju tako da ih ni Joel ni Ellie ne primete dok im ne priđu na deset metara. Debilitet COVID testiranja u nekoj snežnoj vukojebini mi je teško i da komentarišem. "Da vidimo da niste možda zaraženi smrtonosnom gljivicom!" Nismo majke mi, batali, pusti nas da idemo svojim putem... "Ne, ne, moramo da proverimo putem psećeg njuha! Jer ako jeste, moramo da vas ustrelimo... a i ako niste, opet ćemo da vas ustrelimo... osim ako čujemo da imate brata, u kom slučaju vas vodimo kući." Šta ih boli uvo da li je dvoje random ljudi u sred ničega zaraženo? Za čije babe zdravlje patroliraju okolo? Zašto ne bi pustili da ih zaraza sama od sebe ubije, daleko od konjanika i njihovog američkog komunizma?
kipo Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 31 minutes ago, arheolog1981 said: Ne obavezno plastični konj, konji tako odmaraju. Pre će biti da je scena trebala da se snimi iz više tejkova pa je konj nespretno ubačen u završnom editovanju. To jest. Sad gledam, neposredno prije pada s konja, kadar sprijeda nema (toliko) sunca a otpozaditm ima cak jaka sijenka. Nećemo više o konjima
kipo Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 9 minutes ago, Weenie Pooh said: 38 minutes ago, arheolog1981 said: Ali ima druga stvar, cela ekipa se vidi u snimku mosta Koja ekipa, HBO snimateljska? Ladno
arheolog1981 Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 Bladi hel, stvarno se vidi [emoji3] Spoiler Ja
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Kakve su to pečurke u donjem levom uglu?
Patty Lee Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 7 hours ago, Arkadija said: Sa akcentom da bivša tužiteljka u svojim nežnim pedesetim, iako ne izgleda dana starija od 27, očekuje dete!!! Ovo je i meni bilo potpuno bizarno, ne za dete nego da je u životu pre pandemije bila tužilac, kao, izvini, bila si javni tužilac sa 15 godina, what? Ali, računam, ajde da ne cepidlačim + black don't crack? Btw, sad sam vratila na poslednju scenu, konj izgleda fejk ko kuća, ok to im je položaj u kom se odmaraju, ali onaj konj je potpuno kao zamrznut, da l je moguće da dok se odmara baš ne pravi nikakve pokrete?
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Dobro im BTW izgleda taj most dvadeset godina posle kraja sveta, ništa rasklimatano, ništa zarđalo, mora da gljivice redovno rade remont. Fino je i što su staze čiste i održavane, nije obraslo, nije ih sneg zatrpao, prosto da čovek poželi da dođe ta Apokalipsa već jednom. Nego, da li je nekom smetalo što Joel i Tommy onoliko cinculare ko će odvesti malu od Vajominga do susednog Kolorada, da bi se posle ispostavilo da je taj put savršeno bezbedan - dve nedelje lagodnog jahanja? 2
Amos Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Rekao je Tommy bratina da je put relativno siguran i da bi za starog Joela bio opušten. Kao svi su se vratili sa tog puta, itd. Gori su oni baba i deda Bosanci, troleri, što ih naplašiše da preko reke vlada insta perma death. 2
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: Ovo je i meni bilo potpuno bizarno, ne za dete nego da je u životu pre pandemije bila tužilac, kao, izvini, bila si javni tužilac sa 15 godina, what? Ali, računam, ajde da ne cepidlačim + black don't crack? I meni je palo na pamet ali glumica ima impresivne 44 godine, dakle nije baš sasvim nemoguće da je bila assistant DA sa 24, možda je u roku završila pravo. 1
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) 2 minutes ago, Mos said: Rekao je Tommy bratina da je put relativno siguran i da bi za starog Joela bio opušten. Kao svi su se vratili sa tog puta, itd. To je priznao kad ga je ovaj pitao da li je baš suicide mission, kao, dobro, realno nije. Ali prethodno je bilo, kud ću ja jadan, žena mi se porađa za samo 6-8 meseci! Kao, ima infected, ima raiders, ima svašta... Zato mu je dao sjajna uputstva - odavde pičiš na istok do autoputa, a onda lepo autoputem sve južno do Bouldera Najbolje je ići autoputem ako se plašiš da u zasedi čekaju neki pljačkaši sa šipkama i noževima. Pritom idu sami na jednom konju jbt, od tolikog naselja nisi mogli da skupe grupicu ljudi da krene sa njima. Razumem da je gaming logika, ali ovo nije igra nego nekakva kurčeva drama valjda. Edited February 21, 2023 by Weenie Pooh
Patty Lee Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Dakle, black don't crack definitivno, ja sam mislila 38-39 max.
Lezilebovich Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 31 minutes ago, Weenie Pooh said: Pritom idu sami na jednom konju jbt, od tolikog naselja nisi mogli da skupe grupicu ljudi da krene sa njima. Razumem da je gaming logika, ali ovo nije igra nego nekakva kurčeva drama valjda. Da bi okupio ekipicu morao bi da kaze bar tuziteljki zbog cega je dete bitno, a to krije kao zmija noge. Nisam bas skontao da li bi je ubili zbog toga sto ne bi verovaka da se izlecila ili sto bi je zadrzali za sebe imds bi sami nasli lek
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 2 minutes ago, Lezilebovich said: Da bi okupio ekipicu morao bi da kaze bar tuziteljki zbog cega je dete bitno, a to krije kao zmija noge. Nisam bas skontao da li bi je ubili zbog toga sto ne bi verovaka da se izlecila ili sto bi je zadrzali za sebe imds bi sami nasli lek Pa to, zapucao pravo kod terorista u njihovu naučnu stanicu (za koju ne zna ni da li postoji, ispostavilo se da ne postoji) Ubeđen je da jedino Fireflies mogu da iskoriste devojčičin imunitet da izmisle nekakvu vakcinu. Zašto bi to mislio? Koliko sam ja skapirao, Fireflies nisu nekakva naučnička utopija nego freedom fighters™ koji ratuju protiv fašista™. Zar stvarno nema ko drugi da napravi vakcinu? 1
arheolog1981 Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 Kakve su to pečurke u donjem levom uglu?Kvadriceps 1
Recommended Posts