Jump to content

Twitter v2.0 - powered by Elon

Featured Replies

1 hour ago, kronostime72 said:

Veza sa tim nalogom je da ne mogu da ga koristim posto je mail nalog ugasen, pa ne mogu da resetujem zaboravljeni password od pre 10ak godina.

to se lepo prijavi adminu i mod timu pa znamo, eventualno ti otključamo stari nalog pa nastaviš gde si stao. a koji si nalog koristio od 2017. do 2023. godine?

u vezi s drugim delom, taj tvit ne tvrdi da oni nisu osuđeni za zločin nego eksplicitno da oni nisu ubili milione ljudi. a da public sector workers jesu ubili milione ljudi. i ti smatraš da je to tačno?

24 minutes ago, aram said:

to se lepo prijavi adminu i mod timu pa znamo, eventualno ti otključamo stari nalog pa nastaviš gde si stao. a koji si nalog koristio od 2017. do 2023. godine?

u vezi s drugim delom, taj tvit ne tvrdi da oni nisu osuđeni za zločin nego eksplicitno da oni nisu ubili milione ljudi. a da public sector workers jesu ubili milione ljudi. i ti smatraš da je to tačno?

Nije mi davalo nikakve mogucnosti za to posto je provajder preko koga sam imao mail ugasen za ovaj deo Evrope.

U vezi sa drugim delom - zlocin je zlocin, ma ko ga naredio i ma ko ga izvrsio po njegovom naredjenju i tu nema izuzetka. Jedino je problem sto se kriterijumi pri odredjivanju toga menjaju po potrebi, a po meni bi trebali biti nepromenjivi.

No, to je moje misljenje i prihvatam argumentovane stavove i protivnika istog.

On 11. 3. 2025. at 12:29, garcia said:

mislim da im neki kripto-kriminalci zloupotrebljavaju lik & delo.
isto koriste i tramparu.

Da, pun je tviter takvih oglasa. Prevara čista, ali on očigledno nema problem s tim.

Da je nešto što ga žulja, bilo bi banovano odmah.

IMG-0779.jpg

To nije nista neuobicajeno - svojevremeno je Opel zvao kupce jedne serije Astre da se hitno obrate servisu zbog greske u menjacu.

Da ne pricamo o WV laziranju gasne emisije njihovih vozila pre par godina.

Desava se.

MPiOAwK.png

19 hours ago, kronostime72 said:

To nije nista neuobicajeno - svojevremeno je Opel zvao kupce jedne serije Astre da se hitno obrate servisu zbog greske u menjacu.

Da ne pricamo o WV laziranju gasne emisije njihovih vozila pre par godina.

Desava se.

čik pogodi koliko puta su cybertruck opozvani hitno od kada su pušteni (od novembra ‘23)?

8 puta.

U komsiluku preksinoc se samozapalio Tesla na chargeru.

To sranje ne treba uzimati ni dzaba da se dijeli.

Ostali dugmici ph34r

6ov4HnF.jpg